AcasăNewsOana Niculescu-Mizil si-a anuntat demisia din PSD

Oana Niculescu-Mizil si-a anuntat demisia din PSD

(foto: cdep.ro)

Oana Niculescu-Mizil si-a anuntat, duminica, demisia din PSD. Deputatul a sustinut, intr-o conferinta de presa, ca se considera „mazilita” si ca judetul Calarasi, in care a fost presedinte al organizatiei PSD, „a fost vandut la propriu” PNL de catre PSD.

(foto: cdep.ro)

Oana Niculescu-Mizil a anuntat ca demisoneaza din randul social-democratilor. Deputatul a sustinut ca judetul Calarasi, unde a fost presedinte al organizatiei PSD, pana sa fie schimbata zilele trecute, in urma deciziei Biroului Permanent National (BPN), „a fost vandut la propriu” de catre PSD Partidului National Liberal. „Eu consider ca, pur si simplu, am fost mazilita si nici asta nu ar fi fost important daca sacrificiul carierei mele politice s-ar fi facut pentru binele calarasenilor, dar consider ca judetul Calarasi a fost vandut la propriu de catre PSD PNL-ului in defavoarea intereselor calarasenilor si ale membrilor PSD” , a declarat Oana Niculescu-Mizil.

In momentul in care a fost intrebata pe cine ar vedea in locul sau, la sefia PSD Calatasi, Mizil l-a nominalizat pe Doru Ioan Taracila, potrivit Mediafax. Cat priveste intentia de a se alatura unei alte formatiuni politice, Oana Niculescu-Mizil le-a spus jurnalistilor ca va lua o decizie in acest sens „in cateva zile”, dupa ce va discuta si cu calarasenii. „In momentul acesta nu negociez cu nimeni”, a spus Mizil, dand de inteles ca a primit oferte de la toate partidele politice, inclusiv de la PDL.

Presedintele PSD, Victor Ponta, a declarat, miercuri, ca decizia demiterii liderului organizatiei de Calarasi, Oana Mizil, votata in BPN, va fi ratificata de CNEx, adaugand ca nu are nimic sa-i reproseze acesteia. „Decizia nu trebuie discutata de nimeni cu domnul Vanghelie. Decizia s-a votat, dupa cum stiti, in BPN si va fi ratificata la Comitetul Executiv. Eu nu am niciun fel de repros de facut doamnei Mizil. A fost o decizie luata pentru a a organiza mai bine efortul USL de a castiga alegerile locale”, a spus Ponta.

396 afisari
Zenville

Ultimele știri

Campania electorală pentru Primăria Capitalei, „aruncată în aer”! Cătălin Cîrstoiu, vestea momentului. Ce se întâmplă luni

Cătălin Cîrstoiu ar putea ieşi din cursa pentru Primăria Capitalei. Coaliţia PSD-PNL trebuie să ia urgent o decizie în privinţa candidatului comun.Acuzaţiile de incompatibilitate...

Irakul, atacat la o bază militară unde s-ar afla paramilitari pro-Iran. Ce spun Israel și SUA despre bombardamente (VIDEO)

Au fost explozii în Irak, azi-noapte, în apropiere de Bagdad, la o bază militară. Acolo s-ar fi aflat trupe ale armatei și foști paramilitari...
proger