AcasăNewsOana Mizil vrea sa se inghesuie prin Parlament

Oana Mizil vrea sa se inghesuie prin Parlament

Generoasa cum o stim, Oana Niculescu-Mizil nu este de acord cu marginalizarea colegilor care si-au castigat mandatele prin redistribuire. ”Iau pe cineva langa mine”, a promis frumoasa social-democrata.

Oana Mizil se gandeste mereu la colegii ei

In opinia Oanei Mizil, toti deputatii, fie ca sunt de la putere sau de la opozitie, au aceleasi drepturi si trebuie sa fie tratati la fel. ”Opozitia trebuie sa stea in sala, toti suntem alesi, toti ar trebui sa fim tratati la fel si daca nu e loc ne inghesuim, eu primesc pe cineva langa mine”, a declarat deputatul PSD.

Totodata, Mizil a precizat ca o parte dintre realizarile sale ca parlamentar se datoreaza bunei colaborari pe care a avut-o cu colegii din toate partidele. ”Putem si trebuie sa facem mai mult”, a concluzionat Oana Niculescu-Mizil.

author avatar
eNational
549 afisari

1 COMENTARIU

  1. In spatiul public Romanesc lipsesc, RUSINEA, BUNUL SIMT, DECENTA respectul fata de PRINCIPII si REGULI morale. Lipseste buna credinta si respectul fata de cele 10 porunci biblice PE CARE NICI BISERICA nu le respecta in toatalitate ei. TALIBANISMUL, MAFIOTISMUL, GOLANIA si TICALOSIA practicate dupa 1989 in GUVERNAREA Ro se datoreaza lipsei de cultura, civilizatie, caracter si inteligenta la nivelul colectiv al natiei. FARA CREDIBILITATE, COMPETENTA, EXIGENTA si MORALITATE, fara ACESTE INGREDIENTE STRICT NECESARE unei evolutii pozitive, ROMANIA NU VA PUTEA PROGRESA, surprizele pot fi din cele mai neasteptate pentru majoritatea romanilor dar si a TICALOSILOR.

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger