AcasăNewsOana Mizil si Marian Vanghelie: „Ne casatorim!”

Oana Mizil si Marian Vanghelie: „Ne casatorim!”

Oana Mizil si Marian Vanghelie se pregatesc de nunta

Dupa ce au recunoscut public ca se iubesc, Marian Vanghelie si Oana Niculescu Mizil vor sa-si oficializeze relatia. Anuntul a fost facut chiar de Oana, in exclusivitate pentru “National”.

Oana Mizil si Marian Vanghelie se pregatesc de nunta
Impresionata de gestul lui Marian Vanghelie, care practic si-a declarat public iubirea, Oana Niculescu Mizil este gata sa faca pasul cel mare. “Ne casatorim”, ne-a declarat social-democrata, precizand insa ca vrea sa-si tina realatia departe de ochii presei.

Desi nu mai formeaza un cuplu de luni bune, Oana Mizil si Jimmy Tohme au ramas prieteni

“Nu ne-am ascuns niciodata, pentru ca nu aveam de ce sa ne ascundem. Suntem niste oameni liberi care s-au indragostit unul de celalalt.   Consideram doar ca trebuie sa fim discreti atunci cand vine vorba de viata personala. Din respect pentru opinia publica, nu ni se pare normal sa facem parada cu relatia noastra”, a afirmat Oana Mizil, precizand ca Marian Vanghelie este barbatul care i-a schimbat viata. “Este un om onest, ferm si de cuvant, ceea ce-l face sa semene foarte mult cu bunicul meu (Paul Niculescu Mizil – n.r). Cu Marian pot sa discut deschis indiferent ce problema as avea, ca este personala sau politica. A fost alaturi de mine in momentele grele si asta m-a facut sa-l iubesc”, a mai spus Oana Niculescu Mizil.

Charlotte si Marian Vanghelie vor fi mereu alaturi de fiul lor Alexandru

La randul sau, Marian Vanghelie  a explicat ca nici el, nici Oana nu pot fi acuzati de adulter. “Eu si sotia mea ne-am despartit de mai bine de un an. Am stabilit ca relatia trebuie sa existe doar pentru educatia copilului (Alexandru, 18 ani – n.r)”, a declarat Vanghelie.

5 IANUARIE 2010 - National dezvaluia inca de acum doi ani sentimentele pe care Marian Vanghelie le nutreste pentru Oana Mizil

 

author avatar
Ana-Maria Ludatser
2.776 afisari

1 COMENTARIU

  1. Foarte frumos! Un tip dintr-o bucata! Bravo, Mariane! Ma bucur ca spui lucrurilor pe nume, iesi in primul rand. Nu ca Ponta, care o tinea tot in amantlacuri cu Daciana, pe blat, ca sa nu il afle nevasta.

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger