AcasăNewsOana Mizil: "Port discutii cu toate partidele in afara de PSD si...

Oana Mizil: „Port discutii cu toate partidele in afara de PSD si PNL”

Oana Mizil

Deputatul Oana Niculescu Mizil si-a anuntat, marti, in plenul Camerei, demisia din grupul PSD, ea precizand ca poarta discutii cu toate partidele in afara PSD si PNL si ca va decide in cateva zile ce oferta va accepta.

Oana Mizil

„Am vazut ca au aparut mai multe informatii. Eu hotararea am anuntat-o de a-mi da demisia din grupul parlamentar PSD si azi de altfel mi-am anuntat si demsia in plen. In momentul acesta, am primit oferte de la toate partidele, dar decizia o voi anunta in scurt timp, in cazul in care ma voi indrepta catre un partid sau altul”, a spus Mizil. Ea a aratat ca este exclus sa candideze la Primaria Sectorul 5, iar Marian Vanghelie la Primaria Generala.”Ma voi indrepta catre Calarasi, voi lua decizia daca voi candida acolo la Consiliul Judetean”, a spus Mizil. Ea a precizat ca poarta discutii cu mai multe partide in afara celor din USL.

„In momentul acesta port duscutii cu toate celelalte partide in afara celor doua din USL. Nu sunt hotarata sa ma indrept catre niciun alt partid, nici PPDD, nici UNPR, dar port discutii cu toate aceste partide”, a spus Oana Niculescu Mizil. Deputatul a tinut sa-i multumeasca presedintelui UNPR, Marian Sarbu, pentru oferta facuta. „Marian Sarbu este de stanga, un politician foarte bun si ii multumesc pentru vorbele frumoase si incredere. In cateva zile iau o decizie”, a precizat Mizil. Ea a spus ca va ramane in continuare deputat. Presedintele UNPR, Marian Sarbu, a declarat, luni, ca UNPR ar primi-o „cu entuziasm” in partid pe Oana Niculescu Mizil, proaspat demisionara din PSD, daca aceasta ar dori sa vina in aceasta formatiune politica.

„Oana Mizil este o activista politica de stanga care a facut performanta. Nu ar fi rau pentru noi daca ar veni, am primi-o cu entuziasm”, a raspuns Sarbu, intrebat daca UNPR poarta negicieri cu Mizil pentru intrarea deputatului in acest partid. Deputatul Oana Niculescu-Mizil a anuntat, duminica, intr-o conferinta de presa, ca demisoneaza din PSD, ea sustinand ca judetul Calarasi – unde a fost presedinte al organizatiei PSD, dar BPN a luat decizia de inlocuire a sa din functie – „a fost vandut la propriu” PNL de catre PSD.

„Eu consider ca, pur si simplu, am fost mazilita si nici asta nu ar fi fost important daca sacrificiul carierei mele politice s-ar fi facut pentru binele calarasenilor, dar consider ca judetul Calarasi a fost vandut la propriu de PSD PNL, in defavoarea intereselor calarasenilor si ale membrilor PSD”, a aratat deputatul.

Oana Niculescu Mizil a mai declarat ca nu s-a consultat cu Marian Vanghelie inainte de a decide sa-si dea demisia din PSD, dar ca acesta este alaturi de ea. Si deputatul Aura Vasile, o apropiata a lui Marian Vanghelie, s-a inscris recent in UNPR. Biroul Permanent al PSD a decis, luni, sa adopte o recomandare catre Comitetul Executiv, de inlocuire a Oanei Mizil de la conducerea PSD Calarasi. Presedintele PSD, Victor Ponta, a declarat, miercuri, ca decizia demiterii liderului organizatiei de Calarasi, Oana Mizil, votata in BPN, va fi ratificata de CNEx, el aratand ca nu are nimic sa-i reproseze acesteia si ca aceasta decizie nu trebuie discutata cu Marian Vanghelie.

Vicepresedintele PSD Marian Vanghelie declarat, miercuri, ca va purta cu liderul social-democrat Victor Ponta „toate discutiile” referitoare la demiterea Oanei Mizil din functia de sef al organizatiei de Calarasi, el aratand ca nu cunoaste motivele pentru care aceasta a fost demisa.

author avatar
Ciprian Purice
658 afisari

1 COMENTARIU

  1. DEMISIA OANEI inseamna pierderea unui numar de voturi. Mult mai multe voturi se pierd prin trimitere la B1 a AREP. USL sub forma de inculpati pt. protest == aceasta televiziune a lu turcescu va mai FACUTO CU GEOANA MAI INCERCATI CU TURCESCU TURTURICA ALEXANDRESCU POPESCU ADICA TOTI OLTENI ca veti avea iar succes,…..NU INTELEGETI. CA FARA VOITOTI CRITICI VOSTRI AJUNG BOSCHETERI DUPA CE TERMINA SLNINA S-AU FACETI BLAT PE SEAMA FRAIERILOR– CHIAR NU VA PUTETI ABTINE S-AU SINTETI INCOMPETENTI – VORBELE SE INTERPRETEAZA SI NUMAI MINCIUNILE RAMIN IN MENTALUL COLECTIV– ANTENELE DACA NU MAI MERGE NIMENI DE LA P D L NU DAU FALIMENT DAR NO MAI CREDE MULTA LUME PE STOICESCU SI GRECU CARE DEVIN DIN CE IN CE MAI ANTIPATICE== CE BASCALIE DE TARA NE PLEACA COPII AFARA== PRETUL DEMOCRATIEI ROMINESTI= 3 MILOANE DE SCLAVI B R A V O

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger