AcasăNewsOana Mizil l-a vizitat pe Vanghelie in arestul Politiei Capitalei: "Se simte...

Oana Mizil l-a vizitat pe Vanghelie in arestul Politiei Capitalei: „Se simte foarte bine”

Partenera de viata a primarului l-a vizitat pe Marian Vanghelie, in arestul Politiei Capitalei. Dupa ce a stat de vorba cu acesta, viitoarea mamica Oana Niculescu Mizil a parasit incinta in care se afla de cateva zile Vanghelie, odata de Instanta Suprema a acceptat solicitarea procurorilor DNA de a-l aresta preventiv pe fostul social-democrat.

Intrebata cum se simte Vanghelie, avand in vedere ca politicianul se afla in arest preventiv de cateva zile, mai exact de pe 14 martie, iubita acestuia parea cat se paote de optimista in legatura cu moralul primarului. „E barbat adevarat. Se simte bine. Chiar se simte bine. Si ii multumesc lui Dumnezeu ca ne protejeaza – si pe mine si pe el si pe bebelusul nostru„, a declarat Oana Niculescu Mizil, inainte de a se urca in masina.

Cat priveste constestatia fata de masura dispusa in cazul lui Marian Vanghelie la finele saptamanii trecute, si in urma careia primarul sectorului 5 a ajuns in arest preventiv pentru 30 de zile, mai precis ce sperante au cei doi ca judecatorii sa dispuna o alta masura fata de cea decisa de instanta in prima faza, fostul deputat s-a aratat din nou optimista. „Tot timpul avem sperante si asteptam justitia sa-si faca treaba. Si o sa vedeti„, a mai spus partenera de viata a lui Marian Vanghelie.

Primarul sectorului 5 a fost arestat preventiv pe 14 martie, DNA acuzandu-l de fapte de coruptie- abuz in serviciu, luare de mita si spalare de bani, intr-un dosar in care se fac cercetari cu privire la acordarea mai multor contracte de lucrari publice, in valoare totala de aproximativ doua miliarde de lei.

sursa foto: Facebook/ Oana Niculescu Mizil

326 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger