AcasăNewsOana Mizil, bătută de Marian Vanghelie. A obținut ordin de protecție

Oana Mizil, bătută de Marian Vanghelie. A obținut ordin de protecție

oana mizilOana Mizil, bătută de Marian Vanghelie. A obținut ordin de protecție

ȘOC! Marian Vanghelie ar fi bătut-o pe iubita sa, Oana Mizil. Cel puțin asta susține aceasta din urmă, care a fost internată de urgență la un spital din Capitală pentru a primi îngrijiri medicale.

După incidentul petrecut sâmbătă noaptea, Oana Mizil ar fi obținut un ordin de protecție provizoriu împotriva fostului edil al Sectorului 5.

Redăm mai jos integral comunicatul oficial al Poliției

„La data de 24 iulie a.c., în jurul orei 02:08, polițiștii Stațiunii Snagov au fost sesizați, prin apel 112, de către un spital din București, cu privire la faptul că, la unitatea de primiri urgențe, a fost transportată cu un echipaj medical, în vederea acordării de îngrijiri medicale, o pacientă, în vârstă de 45 de ani, din comuna Snagov, care a afirmat la internare, că a fost agresată fizic de către concubinul său.

Polițiștii din Snagov s-au deplasat la respectiva unitate spitalicească, iar, în urma activităților specifice desfășurate, s-au sesizat din oficiu, cu privire la săvârșirea infracțiunii de violență în familie. De asemenea, polițiștii Stațiunii Snagov au aplicat formularul de evaluare a riscului, privind modalitatea de gestionare a cazurilor de violență domestică și rezultând existența riscului iminent, au emis Ordin de Protecție Provizoriu, împotriva concubinul persoanei vătămate”, au transmis oamenii legii.

Au împreună o fetiță

În septembrie 2020, înainte de alegerile locale, Oana Mizil mărturisea într-o postare pe pagina sa de Facebook că Marian Vanghelie „este un tatăl minunat și înțelegător” și îndemna alegătorii să-l voteze.

S-au cunoscut în urmă cu ani de zile, dar abia în anul 2012 au dezvăluit că formează un cuplu. Oana Mizil şi Marian Vanghelie trăiesc o poveste de iubire de opt ani de zile. La început, cei doi erau colegi de partid, iar fiecare mai fusese căsătorit o dată. În septembrie 2015 li s-a născut  fetiță, pe care o cheamă Maria.

author avatar
Andreea Vlad
472 afisari

2 COMENTARII

  1. Garoiul i-a dat box pirandei si a bagat-o in spital! Trist, foarte trist sa dai asa intr-o femeie.

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger