AcasăNewsOana Badea, MECTS: La clasa pregatitoare nu vor fi manuale. Copiii vor...

Oana Badea, MECTS: La clasa pregatitoare nu vor fi manuale. Copiii vor avea fise de lucru

Parintii copiilor lor care din toamna vor incepe cursurile clasei pregatitoarenu trebuie sa-si faca griji cu privire la ce va contine ghiozdanul celor mici. Acestia nu vor avea manuale, ci vor invata dupa fise de lucru, pe care le vor primi gratuit, la scoala.

(foto: gsiaf.licee.edu.ro)

„La clasa pregatitoare nu este necesar ghiozdanul. Copiii vor avea fise de lucru, acordate gratuit, care vor ramane la scoala. Fisele gratuite vor constitui abecedarul clasei pregatitoare”, a declarat, miercuri, intr-o conferinta de presa, secretarul de stat din Ministerul Educatiei, Oana Badea.

Clasa pregatitoare va incepe in anul scolar 2012-2013, potrivit oficialului din Educatie. Totodata, Badea a anuntat ca pana marti seara, in intreaga tara au fost inscrisi 170.000 de copii pentru a urma clasa pregatitoare si clasa I in anul scolar 2012-2013, cel mai mare procent fiind inregistrat la nivelul Capitalei.

 

716 afisari
Zenville

Ultimele știri

Chirica și Alexe, întâmpinați de protestatari la deschiderea terminalului T4 al Aeroportului Iași – FOTO

În ziua în care are loc deschiderea noul terminal T4 al Aeroportului Iași, doi lideri locali s-au trezit cu o primire la care, cel...

Incident la metrou, în Capitală! Metrorex: „A fost raportată o urgență medicală”

Un incident a avut loc, vineri, la metrou, în București, circulaţia trenurilor fiind afectată temporar între Râul Doamnei şi Romancierilor, pe firul 1. S-a...
proger