AcasăNewsOamenii lui Sarbu de la Mediafax au fost retinuti

Oamenii lui Sarbu de la Mediafax au fost retinuti

Patru persoane au fost retinute in dosarul Media Pro, dupa mai multe perchezitii efectuate ieri la sediul grupului Mediafax si la domiciliul unor persoane.

Surse din randul anchetatorilor sustin ca este o chestiune de zile pana cand Adrian Sarbu va fi retinut

Procurorii si politistii au descins, ieri dimineata, la sediul grupului Mediafax detinut de Adrian Sarbu in dosarul de evaziune fiscala si spalare de bani.

Orlando Nicoara, lasat sa plece acasa

Potrivit unor informatii neoficiale, anchetatorii au emis patru ordonante de retinere. Astfel, Roxana Grigoruta (una dintre coordonatoarele Mediafax Group), Dana Cozac (director financiar), Dragos Chis (avocat specializat in insolvente) si Sorin Dinu ar fi fost retinuti. Fostul sef al Mediafax, Orlando Nicoara, a fost audiat si lasat sa plece acasa, nu inainte de a i se aduce la cunostinta faptul ca este urmarit penal in acest dosar. Reamintim ca politistii au efectuat, ieri, 14  perchezitii in Bucuresti si Ilfov la sediile mai multor firme din grupul Mediafax si locuintele unor persoane. „Sunt efectuate 14 perchezitii domiciliare care vizeaza sediile si punctele de lucru ale societatilor comerciale implicate, precum si locuintele persoanelor banuite, pe raza Municipiului Bucuresti si a judetului Ilfov. La actiune participa aproape 100 de politisti din cadrul unitatilor centrale ale Politiei Romane”, se arata intr-un comunicat al Directiei Generale a Politiei Municipiului Bucuresti.

author avatar
Nicole Ionescu
581 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger