AcasăNewsOamenii lui Ghita, manevre cu minori la NUBA

Oamenii lui Ghita, manevre cu minori la NUBA

Minora Ioana Boureanu a fost scoasă pe usa din spate de angajatii Nuba

Stiti deja ca fostul deputat Cristi Boureanu are ceva de furca cu purtarea fiicei sale minore, Ioana. Ei bine, sambata spre duminica, Cristi a aflat, din surse sigure, ca Ioana se afla in Clubul Nuba…

Minora Ioana Boureanu a fost scoasă pe usa din spate de angajatii Nuba

Ingrijorat de anturajul in care ar fi putut cadea minora, Cristi Boureanu a sunat la Sectia 2 de Politie, chiar de doua ori, pentru ca acestia sa intervina si sa-i scoata copila din club. Echipajul de Politie care a ajuns la Nuba a fost impiedicat sa intre in club, martori fiind clientii care se aflau la intrare, dar si o echipa de paparazzi de la Wowbiz, si ei alertati de Cristi Boureanu. Nici cei de la Wowbiz n-au putut patrunde pentru ca au fost recunoscuti de personalul clubului ca „ziaristi de scandal”. In acest timp, oamenii de la Nuba o scoteau pe o iesire dosnica pe Ioana din club. Cei din Nuba au declarat ulterior ca Ioana Boureanu nu calcase prin club in acea noapte, declaratie care a fost ulterior transmisa si de Romania TV, luni, in jurul orei 11dimineata.

Dovada că fata lui Boureanu s-a aflat în Nuba

De fapt, RTV a fost si singura televiziune care a facut publica declaratia celor de la Nuba. Spre ghinionul tuturor, „National” are dovada ca fiica minora a lui Cristi Boureanu chiar a fost la Nuba in acea seara. Dovezile sunt fotografiile alaturate, ambele facute prin Snapchat de Ioana Boureanu. Una este facuta inainte de plecarea spre club, iar cea de a doua, chiar in Nuba! Pentru cei care nu stiu, aplicatia Snapchat nu poate fi folosita decat de pe telefonul utilizatorului si indica si locatia unde a fost facut instantaneul, deci este exclus ca imaginile sa fie facute de altcineva, la o alta data, sau intr-un alt club. Este sigur: minora Ioana Boureanu a fost in acea noapte in Nuba. Altfel spus, minorii intra-n Nuba ca la ei acasa. In plus, reprezentantii Nuba au sustinut sus si tare ca Clubul nu ii apartine lui Sebastian Ghita sau vreunui interpus de-al acestuia. Daca e asa, cum de Romania TV a fost primul canal TV care a avut stirea legata de Ioana Boureanu si singura televiziune interesata sa spele imaginea clubului Nuba? Nu vi se pare povestea asta cusuta cu ata alba? Altfel spus, cei de la RTV si-au dat cu stangu-n dreptu’, iar cei de la Nuba… daca taceau, filosofi ramaneau.

Revenind la minori si la cluburile in care nu au voie, dam de veste patronilor acestora ca tatal Cristi Boureanu isi va monitoriza foarte strict fiica si, daca o va repera in vreun club, ea fiind cat se poate de minora, acea locatie se va alege cu o plangere de toata frumusetea, asa cum prevede si legea.

author avatar
Catalin Dumitrescu
2.502 afisari

1 COMENTARIU

  1. Oferta excelenta in anul 2017. Minim 491,52 euro. Nu trebuie sa aveti experienta. Asiguram instruire GRATIS la distanta si online. Cerinte: cunostinte minime de utilizare a calculatorului (word, pdf, email, internet), seriozitate, lucru 2 ore pe zi, in timpul liber. Oferim seriozitate si un mediu excelent de lucru. Pentru a aplica și dvs la aceasta oferta, trimiteti mesajul APLIC la una dintre adresele de email ale departamentului de informatii: pacurarucostica1963@gmail com

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger