AcasăNewsOamenii lui Blaga raman pe pozitii in sistem

Oamenii lui Blaga raman pe pozitii in sistem

Vasile Blaga nu-si lasa oamenii la greu

Miscare surprinzatoare, ieri, in Ministerul de Interne si in alte structuri cu atributii in siguranta nationala. Nenumaratii ofiteri cunoscuti drept „oamenii lui Blaga” au primit, fie si neoficial, imbucuratoarea veste ca nu vor mai fi „zburati” din functii.

Vasile Blaga nu-si lasa oamenii la greu

Reconfirmarea acestora pe posturi este cu atat mai surprinzatoare, cu cat „mazilirea” lor era data ca si iminenta, multi intrand deja in concediu de odihna, fiind siguri ca la intoarcere vor fi victimele traditionalei rotiri de cadre.

Bonus pentru „uitucii” din Parlament

Dupa cum era de asteptat, partizanii actualei coalitii de guvernamant care vizau ocuparea respectivelor posturi au luat foc atunci cand au aflat ca nu li s-a mai facut loc la conducere. Protestele lor vehemente s-au lovit insa, momentan cel putin, de neputincioasele ridicari din umeri ale sefilor cei mari. Care le-au spus ca nu au ce face, pentru ca „amnistia” este una pe criterii politice, recompensa pentru votul unor parlamentari PDL care ar fi uitat ca se afla acum in Opozitie. Ramine de vazut daca a fost doar o vorba aruncata ca sa scape ei de raspundere sau crudul adevar…

author avatar
Catalin Tache
1.265 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger