AcasăNewsOamenii legii nemteni au deschis un dosar penal dupa concertul Carla's Dreams...

Oamenii legii nemteni au deschis un dosar penal dupa concertul Carla’s Dreams din mall

Show-ul trupei Carla’s Dreams, oprit vineri seara, dupa doar cateva zeci de minute de la primele acorduri, timp in care mai multe persoane au lesinat, din cauza caldurii, nu pare sa ramana fara urmari. In sensul ca oamenii legii fac cercetari, in aceasta privinta luandu-se decizia sa se deschida un dosar penal.

Mai clar fie spus, din directia IPJ Neamt s-a anuntat, deunazi, faptul ca se fac cercetari sub aspectul faptelor de „vatamare corporala din culpa si neluarea masurilor legale privind securitatea si sanatatea in munca”. E important de mentionat si faptul ca aceste verificari se fac sub coordonarea procurorilor de la Parchetul de pe lanha Judecatoria Piatra Neamt, dar si ca audierile au inceput inca de sambata.

Dupa concertul Carla’s Dreams gazduit de un mall din Piatra Neamt, nu mai putin de noua persoane – printre ele si copii- s-au simtit rau, acuzand stari de lesin, iar patru dintre spectatori au fost dusi la spital, din cate au anuntat reprezentantii ISU Neamt. Ca urmare a acestei situatii, oamenii legii vor sa afle, si pe baza declaratiilor martorilor, ce anume s-a intamplat la respectivul concert, pana ca show-ul sa fie oprit, iar oamenii sa fie rugati sa paraseasca, cat mai ordonat cu putinta, incinta in care atmosfera devenise incendiara, la propriu. Totul pentru a nu se inregistra noi incidente nedorite.

„Am oprit concertul din Piatra Neamt. Temperatura imposibil de suportat pentru public, mai ales pentru copii.  Mai multe persoane (inclusiv copii) care si-au pierdut cunstienta. Vom actiona legal”, scriau reprezentantii formatiei, dupa spectacolul incheiat intr-un mod cu totul nedorit, aspect pentru care muzicienii si-au prezentat scuze oamenilor care venisera sa ii vada.

Ramane de vazut care vor fi rezultatele anchetei.

sursa foto: facebook.com/PiatraNeamtCityHall

author avatar
Cristina Stefan
177 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger