AcasăNewsUPDATE. Pacientul fugit de la Spitalul de Neuropsihiatrie Săpoca, găsit/Unde a fost...

UPDATE. Pacientul fugit de la Spitalul de Neuropsihiatrie Săpoca, găsit/Unde a fost depistat de polițiști

(sursa foto: Facebook/Poliția Română)

Polițiștii buzoieni au fost în alertă, în încercarea de a da de urma unui bărbat care ar fi fugit dintr-un spital de neuropsihiatrie. S-au făcut eforturi pentru găsirea cât mai rapidă a acestuia.

UPDATE: S-a dat de urma pacientului fugit de la Spitalul de Neuropsihiatrie Săpoca, secţia Ojasca. Din câte s-a aflat vineri dimineață, 1 martie, bărbatul a fost găsit într-o clădire nelocuită.

Bărbatul în vârstă de 36 de ani din comuna vrânceană Tâmboeşti, dat în urmărire naţională după ce a fugit din Spitalul de Neuropsihiatrie Săpoca, secţia Ojasca, unde era internat, a fost găsit pe raza judeţului Vrancea, într-o clădire nelocuită, potrivit Agerpres.

O localnică le-a dat un indiciu oamenilor legii, ce s-a dovedit a fi fost important în găsirea acestuia

S-au făcut căutări pe timpul nopții, în cadrul cărora au fost utilizate inclusiv camere cu termoviziune. Și, în final, s-a reușit să se dea de urma bărbatului. Acesta urmează să fie reinternat.

„Aproximativ 40 de poliţişti şi jandarmi au desfăşurat activităţi specifice în vederea depistării persoanei căutate, pe tot parcursul nopţii, fiind utilizaţi câini de urmă şi camere cu termoviziune. Poliţiştii de investigaţii care scotoceau perimetrul, au fost sesizaţi de către o localnică cu privire la faptul că geamul unei clădiri nelocuite este spart.

Poliţiştii l-au depistat pe bărbatul din Vrancea în interiorul imobilului acesta fiind preluat de către luptătorii de la Serviciul pentru Acţiuni Speciale şi transportat la unitatea medicală în vederea reinternării”, informează IPJ Buzău.


Un pacient al Spitalului de Neuropsihiatrie Săpoca, secţia Ojasca, a părăsit joi noapte, fără drept unitatea medicală, potrivit news.ro. Ca urmare a acestei situații, poliţiştii din Buzău au demarat verificări de amploare, organizând filtre în tot judeţul pentru a găsi pacientul fugar.

Potrivit IPJ Buzău, poliţistii au fost alertaţi joi noapte. Iar în urma sesizării, au fost mobilizate echipaje din dispozitivul de ordine publică, dar şi poliţişti de investigaţii criminale, precum şi luptători de la Serviciul pentru Acţiuni Speciale şi jandarmi. Totodată, au fost organizate şi instituite filtre pe căile principale de acces.

Bărbatul, dat în urmărire la nivel naţional

Conform sursei citate, bărbatul, Mocanu Sorin, în vârstă de 36 de ani, din comuna Tâmboeşti, judeţul Vrancea, a fost dat în urmărire la nivel naţional.

Bărbatul are 1,75 metri înălţime, constituţie atletică, păr tuns scurt, ochi albaştri, iar ca particularitate are postura uşor aplecată în timpul mersului.

S-a mai aflat că, la momentul plecării din unitatea medicală, pacientul era îmbrăcat cu pijamale.

Se încearcă, așadar, găsirea cât mai rapidă a acestuia. Iar persoanele care pot oferi informaţii care să conducă la depistarea lui sunt rugate să apeleze numărul unic de urgenţă – 112 sau să anunţe cea mai apropiată unitate de poliţie.

author avatar
Andrei Coman
256 afisari

2 COMENTARII

  1. https://www.google.bg/search?hl=ro&source=hp&biw=&bih=&q=fugit+spital+covid

    ANALIZĂ Din miile de dosare penale pentru ”zădărnicirea …
    http://www.g4media.ro › Anchete
    15 sept. 2021 · ANALIZĂ Din miile de dosare penale pentru ”zădărnicirea combaterii bolilor”, la instanțe au ajuns 23. În șapte cazuri, acuzații au fost achitați …
    ”Ce au zis oamenii mari din sală?”. Strugurel Matei a fost eliberat.
    http://www.crj.ro › ce-au-zis-oamenii-mari-din-sala-strugurel-matei-a-fost-eliberat
    8 oct. 2021 · Știrea că prima persoană ajunsă după gratii pentru zădărnicirea combaterii … ”Oamenii mari din sală” au considerat, în al 12-lea ceas, că …
    -fiecare a ZADARNICIT cum a putut,cum a vrut,cum l-a taiat capul:
    suntem multi care am ZADARNICIT!

  2. Din miile de dosare penale pentru ”zădărnicirea combaterii bolilor”, la instanțe au ajuns 23.

    -e o zadarnicire la mijloc
    nu vi se pare?

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger