AcasăNewsOamenii legii i-au ridicat pe "Bruce Lee" si pe locotenentii acestuia

Oamenii legii i-au ridicat pe „Bruce Lee” si pe locotenentii acestuia

La data de 21 iulie 2015, procurorii Directiei de Investigare a Infractiunilor de Criminalitate Organizata si Terorism – Serviciul Teritorial Bucuresti, impreuna cu  ofiteri de politie judiciara din cadrul Brigazii de Combatere a Criminalitatii Organizate Bucuresti – Serviciul Antidrog, au desfasurat o actiune, in zona Garii de Nord din Bucuresti, in vederea destructurarii unui grup infractional organizat format din 23 de persoane si specializat in traficul de droguri de risc si mare risc.

Pe parcursul activitatilor investigative desfasurate pentru destructurarea grupului infractional au fost realizate mai multe actiuni de prinderi in flagrant ai membrilor grupului in timp ce comercializau droguri de risc si mare risc. De asemenea, au fost efectuate descinderi si perchezitii domiciliare, cele mai multe in zona Garii de Nord.

In urma acestor activitati au fost ridicate pentru continuarea cercetarilor heroina, metadona, precum si alte mijloace materiale de proba.

S-a retinut ca membrii gruparii actionau preponderent in zona Garii de Nord si a cartierului Grozavesti, liderul gruparii fiind o persoana de sex masculin in varsta de 41 ani care, in urma desfasurarii activitatii infractionale a obtinut importante folose materiale. S-a stabilit de liderul gruparii este Florin Hora, un interlop cunoscut mai ales gratie poreclei de „Bruce Lee”.

In cauza se efectueaza cercetari sub aspectul savarsirii infractiunilor de initiere, constituire, aderare la un grup infractional organizat, trafic de droguri de mare risc, trafic de droguri de risc, precum si detinere de droguri de risc si mare risc.

Alaturi de „Bruce Lee” au mai fost dusi la audieri, la Sectia 3 Politie, inca 44 de oameni care locuiesc in baraci improvizate in zona Garii de Nord. Autoritatile au decis demolarea baracilor, dar inca nu se stie ce se va intampla cu cei fara casa ce locuiau in zona.

author avatar
Cristi Ionita
313 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger