AcasăNewsOameni la spital si masini facute praf, in urma unei coliziuni de...

Oameni la spital si masini facute praf, in urma unei coliziuni de proportii, pe DN 7

Cinci autovehicule, trei dintre ele autoturisme, au fost sifonate puternic, in urma unui accident produs la primele ore ale zilei, pe DN 7, in Arges. Nu mai putin de 13 persoane au avut de suferit de pe urma impactului, 6 ajungand la spital.

Accidentul a avut loc pe DN 7, la kilometrul 124 al drumului ce leaga Pitestiul de Ramnicu Valcea, mai precis în zona Bascov – Valea Ursului, din cate au anuntat reprezentantii Centrului Infotrafic. Pe langa cele trei autoturisme, au mai fost implicate in carambol si un autocar – in care se aflau mai multe persoane, dar si un TIR.

Dupa ce accidentul a fost anuntat la 112, zona a fost impanzita de ambulante si masini ale politiei. Cadrele medicale au gasit 13 persoane care au suferit diverse leziuni de pe urma impactului, conform ziartop.ro, insa doar 6 au fost transportate catre unitati medicale, pentur investigatii suplimentare si tratamente.

Ar mai fi de mentionat faptul ca pagubele materiale sunt semnificative, dar si ca traficul rutier in zona a fost serios afectat – fiind blocat mai multe ore- ca urmare a acestui carambol.

sursa foto: ziarulargesul.ro

468 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger