AcasăNewsOameni blocați pe drumuri înzăpezite în Tulcea

Oameni blocați pe drumuri înzăpezite în Tulcea

Ninsoarea și viscolul au dat serioase bătăi de cap șoferilor din Tulcea, județ aflat și la această oră sub incidența unei avertizări nowcasting Cod portocaliu de vremea rea.

Cele mai recente informații făcute publice de ISU Tulcea, la ora 13.30, indică faptul că sunt au fost cel puțin șapte oameni blocați în mașini rămase înzăpezite. Un caz către care s-au îndreptat utilaje de la Drumuri Naționale este cel al unei persoane blocate într-o mașină la Văcăreni – Luncavița, alți doi oameni fiind ajutați dintr-o situație simulară la Turcoaia. De asemenea, două mașini au fost deblocate de pe DJ 222C – Malcoci, alte trei persoane rămase blocate în două autoturisme între Sulina – C.A. Rosetti așteoptând să fie ajutate, la fel și un șofer blocat într-un autoturism între Cerna spre Măcin.

Conform aceleiași surse, salvatorii au intervenit la mai multe cazuri medicale, cele ai recente solicitări vizând un pacient de 30 de ani din Lunca, tânăr ce are o durere toracică și dispnee și către care au fost trimise o șenilată și o ambulanță, dar și un copilaș de o lună, care are febră și care urma să fie preluat pentur a fi dus la spital.

Imaginile următoare sunt grăitoare când vine vorba despre dificultatea intervenției salvatorilor, care se confruntă cu furia iernii:

author avatar
Cristina Stefan
84 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger