AcasăNewsOajdea vrea sa-l aduca pe Brancusi acasa

Oajdea vrea sa-l aduca pe Brancusi acasa

Democrat-liberalul Daniel Oajdea a cerut institutiilor romanesti sa faca toate demersurile necesare pentru repatrierea ramasitelor pamantesti ale lui Constantin Brancusi.

Daniel Oajdea considera ca repatrierea ramasitelor pamantesti ale lui Brancusi ar trebui sa fie o proioritate pentru Ministerul Culturii

“Parlamentul Romaniei, Camera Deputatilor, Ministerul Culturii, trebuie impreuna sa faca un demers diplomatic pe langa statul francez, astfel incat sa nu mai fie nicio piedica in calea repatrierii”, a declarat deputatul PDL, care a anuntat ca initiativa ii apartine de drept scriitorului Laurian Stanchescu.

Totodata, Daniel Oajdea a precizat ca este necesara o declaratie  de recunoastere si de scuze publice fata de familiile unor mari oameni de cultura romani care intr-o anumita vreme au fost interzisi.

 

 

author avatar
Adelina Ionicel
149 afisari

1 COMENTARIU

  1. Ei da un gest de roman adevarat-fie el si p.d.l-ist-care-l apala de multe ..pacate…bravo domnule la cate aberatii a avut ca initiative partidul din care faceti parte ,aveti si o veste speciala..un sincer bravo!

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger