AcasăNewsOajdea l-a lasat pe Patriarh sa astepte mai bine de o ora

Oajdea l-a lasat pe Patriarh sa astepte mai bine de o ora

Programata la ora 14.30, sedinta pentru investirea Guvernului a început abia pe la ora 16.00. Motivul: deputatul PP-DD Daniel Oajdea, preşedintele Comisiei IT, a intarziat validarea ministrului Comunicatiilor, Dan Nica.

Desi mai toti alesi si invitatii, printre care si Patriarhul Daniel, si-au facut aparitia la timp, sedinta celor doua Camere a inceput dupa o ora si jumatate. Cum starea de nervozitate se accentua cu fiecare minut in plus si inatarzierea era pusa pe seama disensiunilor din USL, social-democratii au tinut sa elucideze misterul, precizand ca vinovatul este deputatul PP-DD Daniel Oajdea.

PSD mentioneaza ca aceasta intarziere se datoreaza PP-DD care prin domnul Daniel Oajdea, presedintele Comisiei pentru tehnologia informatiei si comunicatiilor, intarzie validarea domnului Dan Nica in functia de ministru al Comunicatiilor si Societatii Informationale. Speram ca situatii de asemenea natura nu se vor mai repeta si dorim investirea cat mai repede a noului cabinet pentru a se ocupa de problemele tarii”, se mentiona in comunicatul PSD. În tot acest timp, invitaţii, presedinti ai unor importante institutii, precum si importante fete bisericesti, au fost obligati sa stea tinuiti in scaune.

author avatar
Ana-Maria Ludatser
272 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger