Cauta

O vitrina de vinuri tine mereu „in priza“ discutiile de la mesele clientilor!

Pe langa atragerea unui numar cat mai mare de clienti in fiecare zi, profitul unui restaurant, al unei terase sau al unui bar poate avea mult de castigat si daca, odata intrati, oaspetii petrec cat mai mult timp in local, comandand diferite feluri de mancare si bautura.

Pentru a obtine un astfel de rezultat, prezentarea produselor trebuie sa devina o prioritate. Deosebit de utile se pot dovedi diferite echipamente HoReCa, precum o vitrina de vinuri. Aceasta permite nu numai pastrarea in cele mai bune conditii a bauturilor, ci are si rolul de a le prezenta clientilor oferta si de a-i inspira sa faca diferite comenzi.

Iata care sunt unele dintre cele mai apreciate soiuri de vin, cu ce specialitati culinare se potrivesc si ce clienti au tendinta sa le comande mai des!

Ce clienti prefera vinurile rosii?

Vinurile se cultiva de mii de ani, astfel incat au aparut reguli extrem de precise legate de pastrarea si servirea corecta a diferitelor soiuri. Atunci cand vine vorba despre cele de culoare rosie, temperatura dintr-o vitrina vinuri trebuie setata intre 15 si 20 de grade. Astfel, oaspetii se vor putea bucura de intreaga savoare a licorii, care este insa compromisa daca este pastrata la temperaturi ce depasesc 21 de grade ori coboara sub 14 grade,

In general, se considera ca vinul rosu este preferat de barbati, insa alegerea lui are legatura mai degraba cu tipurile de mancare comandate de fiecare client. Se potriveste cel mai bine cu preparatele din carne de porc, de vita sau de vanat, precum si cu mancarurile mai picante.

Merita sa pastrati la un loc cat mai vizibil intr-o vitrina de vinuri indeosebi urmatoarele trei soiuri, care se bucura de cea mai mare apreciere in randul consumatorilor romani si nu numai:

Cand este recomandat vinul alb?

Pentru pastrarea soiurilor albe, vitrina de vinuri trebuie setata la o temperatura situata in jurul valorii de 3-4 grade Celsius. Vinul deschis la culoare este apreciat indeosebi de clientii care prefera pastele, precum si pestele sau preparatele din carne de pasare. Iata care sunt cele mai indragite soiuri!

Bineinteles, posibilitatile de alegere sunt mult mai numeroase, iar clientii se vor bucura sa aiba parte de cat mai multe variante, expuse in mod inspirat intr-o vitrina vinuri. Alegeti si folositi echipamente HoReCa performante si clientii vor fi intotdeauna multumiti!

Ultimele stiri

  • Să zicem NU TVA-ului! 
  • Salarii mici în România: condamnarea tinerilor la umilință pe viață
  • Conferința Webdidactica „Conștient, nu dependent – Educația, prima linie în lupta antidrog” prezintă date alarmante despre consumul de droguri în rândul elevilor
  • Pană masivă de curent în Cehia: Praga și alte regiuni, afectate. „O situație excepțională”
  • Când va afla Georgescu dacă scapă de controlul judiciar: „Sunt bucuros că dosarul meu a ajuns în instanță”/Așteptat de susținători în fața Judecătoriei- VIDEO
  • Explozie uriașă la o benzinărie din Roma: cel puțin 20 de răniți – VIDEO
  • Coldea, „șeful cel mare”: Ies la iveală detalii-bombă din rechizitoriul DNA, despre rolul-cheie al fostului numărului 2 din SRI
  • Calcul estimativ. Câți bani pierde un român cu salariu de 4.000 de lei, lună de lună, din cauza scumpirilor
  • Angajații de la casele de pensii au început protestele. „Sporul de condiții vătămătoare nu reprezintă un privilegiu”
  • Probleme în Gara de Nord din Capitală. Panourile de informare și camerele de luat vederi nu mai funcționează
  • Exit mobile version