AcasăNewsO viitura a scos un autobuz cu pasageri de pe sosea. Ce...

O viitura a scos un autobuz cu pasageri de pe sosea. Ce s-a intamplat cu pasagerii!

(foto: reporterntv.ro)

Cei 15 oameni aflati intr-un autobuz care facea o cursa locala, la primele ore ale zilei, in judetul Constanta, au trecut printr-o experienta de cosmar, din care, din fericire, au scapat nevatamati.

(foto: reporterntv.ro)

Desi instantaneele surprinse la fata locului sunt greu de privit, infatisand autobuzul blocat intr-o mare de apa si noroi, in conditiile in care e o zi de iarna, cu temperaturi scazute, in afara unei sperieturi strasnice, nici pasagerii si nici soferul autobuzului nu au suferit leziuni. Oamneii au reusit sa iasa din mijlocul de transport in comun -pe usa din spate- fara sa sufere leziuni, din cate mentioneaza reporterntv.ro.

Daca va intrebati cum anume a ajuns autobuzul captiv, intr-o rana, cu partea din fata in apa va spunem ca situatia a fost cauzata de vremea nefavorabila. Mai exact de o viitura care a inundat soseaua, pe portiunea dintre localitatile constantene Nuntasi si Istria, ceea ce a facut ca autocarul sa iesa de pe suprafata carosabila si sa se opreasca intr-un sant. Odata ce s-au dumirit asupra celor intamplate si temandu-se de ce e mai rau, oamenii s-au grabit sa iasa din vehicul.

Autobuzul urma sa duca pasagerii la Constanta. Ca urmare a incidentului, calatorii au fost preluati de alte mijloace de transport, cu care au ajuns la destinatie. La fata locului au intervenit mai multe autospeciale ale ISU, cu medici, dar si pompieri, specialistii incercand sa scoata din apa autobuzul blocat.

170 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger