AcasăO VEDETA a recunoscut public, le-a oferit DROGURI copiilor ei! Declaratii uluitoare!

O VEDETA a recunoscut public, le-a oferit DROGURI copiilor ei! Declaratii uluitoare!

O vedeta, fosta sotie a chitaristului de la Rolling Stone, Ronnei Wood, a recunoscut public faptul ca le-a dat droguri copiilor ei.

Fosta sotie a lui Wood, Jo, a relatat cum le-a oferit droguri copiilor ei, in incercarea de a le arata ce este bine si ce nu, potrivit ziarului The Independent.

In cartea sa Hey Jo: A Rock And Roll Fairytale, femeia povesteste cum i-a dat fiului de numai 15 ani, Leah, un joint, insa adolescentul este ingrozit de ceea ce a facut. Jo Wood, in varsta de 57 de ani, a mai marturisit ca i-a dat cocaina si celuilalt baiat, Tyrone. Vedeta povesteste ca baiatul avea 16 ani cand ea a gasit in camera lui un pachet in care parea ca ar fi marijuana. In orice caz, ea povesteste cum s-a asigurat ca fiul ei incearca „chestii” adevarate, astfel incat sa stie pe viitor pe ce da banii.

„I-am dat, de-asemenea, un mic pachet in care era cocaina pentru a incerca o data. Iresponsabila? Posibil”, a scris fostul model in autobiografia sa.

Wood, care a fost maritata cu chitaristul Ronnie timp de 23 de ani, spune ca a vrut doar sa le arate copiilor ei cum este viata, pentru cand vor mai creste, mai ales ca se dezvolta intr-o lume a drogurilor, noteaza aceiasi sursa.

„Ei vedeau oameni care trageau din jointuri. Au fost dati cand, desi erau cam mici, au vazut persoane facand linii din cocaina. Suntem o familie de rockeri, iar eu am fost deschisa si sincera”, mai scrie Jo.

author avatar
Alina Costache
295 afisari
Zenville

Ultimele știri

Programul Gabrielei Firea pentru Primăria Capitalei. Aeroport în sudul Bucureștiului și dezvoltarea/extinderea rețelei de metrou, printre promisiuni

Senatorul Gabriela Firea, candidatul PSD la Primăria Generală a Bucureștiului și-a prezentat Programul de guvernare locală 2024 – 2028. Candidatul PSD își propune să...

Imagini incredibile cu rapperul american Sean Diddy când îşi bate iubita cu sălbăticie pe holurile unui hotel (VIDEO)

Cassie Ventura, fosta iubită a lui Sean Diddy, i-a intentat proces artistului și-l acuză, printre altele, de viol. O înregistrare video din 2016 îl...
proger