AcasăNewsO vanzatoare a ajuns la spital, la Craiova, dupa ce a fost...

O vanzatoare a ajuns la spital, la Craiova, dupa ce a fost injunghiata de un client

Experienta de cosmar pentru o tanara care lucreaza ca vanzatoare la un magazin din Craiova. Femeia a ajuns de la locul de munca direct la spital, dupa ce a fost taiata cu un obiect ramas inca neidentificat.

Vanzatoarea a cazut victima furiei unui client al magazinului care intrase in incinta pentru a cumpara ceva. Doar ca in loc sa plateasca produsul cerut si sa plece linistit din magazinul cu pricina, ca orice client, suspectul din cazul de fata s-a  repezit si a injunghiat-o pe vanzatoare. Si abia dupa ce a comis oribilul gest a dat bir cu fugitii, ajungand sa fie cautat de oamenii legii.

In timp ce politistii au ajuns la locul agresiunii, pentru a face masurarori si a gasi indicii care sa ii ajute sa dea cat mai repede de urma agresorului, medicii de la Ambulanta au preluat-o pe tanara si au dus-o de urgenta la spital. Specialistii de la spital au supus-o unor investigatii suplimentare si au decis ca starea tinerei in varsta de 25 de ani impune o interventie chirurgicala, potrivit gds.ro.

189 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger