AcasăNewsO vacanta la inaltime, la propriu si la figurat! Consulta ofertele de...

O vacanta la inaltime, la propriu si la figurat! Consulta ofertele de cazare in Poiana Brasov!

Situata intr-una dintre cele mai spectaculoase zone montane din Romania, Poiana Brasov reprezinta, de mult timp, un adevarat magnet pentru turistii din tara si din intreaga lume. Mentionata in documente inca din 1427, localitatea atragea deja schiori la sfarsitul secolului al XIX-lea, in 1895. Peste putin timp, in 1906, aici se desfasura un prim concurs de ski in adevaratul sens al cuvantului.

Aceasta traditie a fost imbogatita in ultimele decenii, astfel ca, in prezent, turistii care opteaza pentru cazare in Poiana Brasov au la dispozitie numeroase modalitati de a-si petrece vacanta: sporturi de iarna, echitatie, zbor cu parapanta, sauna, SPA, cluburi de noapte cu seri de karaoke si diferite show-uri speciale.

Inconjurata de 4 masivi muntosi – Postavaru, Piatra Craiului, Bucegi si Piatra Mare – statiunea se afla la 1 020 de metri deasupra nivelului marii, oferind o combinatie unica de aer curat, natura salbatica si privelisti impresionante. Pentru a te bucura de o vacanta in cele mai bune conditii, agentia Christian Tour iti prezinta unele dintre cele mai bune oferte de cazare Poiana Brasov!

 

Alpin Resort – un centru SPA modern si restaurante pentru toate gusturile

Unul dintre cele mai moderne hoteluri de 4 stele din statiune, Hotel Alpin Resort dispune de 140 de camere duble si de 4 apartamente dotate cu televizor, telefon international, minibar, internet prin cablu si Wi-Fi, jacuzzi, terasa, grupuri sanitare dotate cu cada si uscator de par. Mobilierul din lemn masiv ofera o senzatie de lux si confort deosebit.

Hotelul reprezinta una dintre cele mai bune variante de cazare in Poiana Brasov si datorita unuia dintre cele mai moderne centre SPA din Romania, in care vei putea sa te relaxezi si sa te rasfeti la cele mai inalte standarde.

Restaurantele hotelului sunt menite sa satisfaca toate gusturile, oricat de diverse sau de sofisticate ar fi acestea. Astfel, restaurantul À Propos serveste preparate din rafinata bucatarie frantuzeasca si o selectie de vinuri nobile, recomandate de un somelier. Restaurantul Forest Lounge isi intampina oaspetii cu vin fiert si tuica fiarta din partea casei, cu comenzi à la carte si preparate pregatite pe loc. Restaurantul Tosca, decorat in stil clasic, combina spatiile deschise cu separeuri discrete, oferind intimitatea si confortul de care ai nevoie intr-o vacanta ideala.

Hotel Escalade – ideal in toate anotimpurile

Aceasta varianta de cazare in Poiana Brasov este potrivita atat pentru cei interesati de sporturi de iarna, cat si pentru oaspetii care isi doresc o vacanta cat mai linistita sau pentru cei ce planuiesc sa organizeze o conferinta sau un eveniment festiv.

Proprietatea este formata din doua cladiri, una cu unitati de cazare standard, iar cealalta cu camere executive. Fiecare camera este dotata cu baie proprie si dispune de minibar, internet gratuit, televiziune prin cablu, telefon cu acces international, uscator de par, canapea extensibila in living si sistem de avertizare in caz de incendiu. Balcoanele si terasele ofera o priveliste deosebita asupra muntilor si padurilor din jur.

Hotelul pune la dispozitia oaspetilor si un centru wellness cu dotari de ultima generatie, piscina interioara, jacuzzi, sauna uscata si sauna umeda, centru de fitness si pista de bowling. Operatorul de turism Christian Tour te asteapta cu mai multe variante de cazare Poiana Brasov. Cu siguranta o vei gasi pe cea ideala pentru tine!

author avatar
Ziarul National
Aceasta sectiune stabileste termenii legali si conditiile in care puteti utiliza site-ul
148 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger