AcasăNewsO tanara dezbracata a facut show in plina strada! Scene incredibile! (VIDEO)

O tanara dezbracata a facut show in plina strada! Scene incredibile! (VIDEO)

Din prea multa energie sau dornica sa atraga atentia asupra formelor ei, o tanara a dat buzna in mijlocul strazii si s-a dezlantuit! N-a avut prea mult timp la dispozitie sa demonstreze de cate e in stare, pentru ca a fost saltata de politie!

In sutien si bikini, aventuroasa din poveste a oferit un show bizar locuitorilor si soferilor aflati pe o strada din capitala Columbiei, Bogota. Cald era afara, dar nici intr-atat! Insa tanara a venit cu un moment care a incins atmosfera din plin! A aparut din senin si s-a catarat pe o masina aflata in trafic, a topait pe capota si apoi s-a tavalit pe asfalt.

Din intamplare, in zone se afla o patrula a politiei. Unul dintre agenti, care intr-o prima faza s-a rezumat la a privi, de pe trotuar, a privit spectacolul stradal, a intervenit intr-un final si a luat-o pe tanara din mijlocul drumului. A urmat o alta scena incredibila, in care femeia s-a luptat, pur si simplu, cu politistii, incercand sa scape de ei. Intr-un final, tanara a fost dusa la sediu.

1.094 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger