AcasăNewsO tanara aproape goala a cazut de la etajul unei pensiuni din...

O tanara aproape goala a cazut de la etajul unei pensiuni din Rasnov!

Tanara din Republica Moldova care a cazut, miercuri, de la etajul unei pensiuni din Rasnov este in coma profunda la Spitalul Judetean Brasov, medicii spunand ca sansele sale de supravietuire sunt mici.

Potrivit purtatorului de cuvant al Politiei Judetene Brasov, Liviu Naghi, tanara a fost gasita cazuta pe pavajul din fata pensiunii in jurul orei 5.00, ea fiind aproape dezbracata. Tanara a cazut de la etajul al doilea al pensiunii unde era cazata.

In camera fetei au fost gasite mai multe sticle cu alcool, insa politistii nu pot preciza deocamdata daca tanra a fost impinsa sau daca a fost vorba despre o tentativa de sinucidere sau despre un accident. Pensiunea la care era cazata tanara era rezervata in totalitate de un grup de aproximativ 20 de turisti din Republica Moldova, care ar fi urmat sa petreaca acolo Craciunul pe rit vechi.

In prezent, toti turistii din pensiune, dar si personalul sunt audiati de politisti. Tanara de 20 de ani este internata in sectia de neurochirurgie a Spitalului Judetean Brasov, in coma profunda, cu sanse mici de supravietuire, potrivit medicilor.

 

author avatar
Ciprian Purice
412 afisari

2 COMENTARII

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger