AcasăNewsO tanara a pierit pe Autostrada A 1, dupa ce masina ei...

O tanara a pierit pe Autostrada A 1, dupa ce masina ei a ajuns sub rotile unui TIR!

O tanara soferita si-a gasit sfarsitul, marti, intr-o mod cumplit. Masina in care se afla a ajuns sub rotile unui TIR, iar femeia aflata la volan nu a mai putut fi salvata, in ciuda eforturilor medicilor.

Durere imensa pentru familia unei soferite. Apropiatii au primit vestea ca aceasta a pierit la varsta de doar 27 de ani, intr-un groaznit accident de circulatie.

Tanara aflata la volan, mama unei fetite in varsta de 3 ani, se pregatea sa ajunga in Pitesti. Accidentul a avut loc la intrarea in oras, pe Autostrada A 1, in dreptul unui hipermarket, potrit epitesti.ro. Din nefericire, nu a mai ajuns la destinatie, autoturismul sau lovindu-se puternic de un autocamion, al carui sofer, oricat a incercat, nu a mai putut evita impactul violent. Ranile suferite in timpul accidentului au fost atat de grave, incat soferita nu a mai putut fi salvata.

Cauzele tragediei in uma careia o copila a ramas orfana, la  o varsta atat de frageda, este anchetat de Politie. oamenii legii vor stabili cum anume a ajuns autoturismul condus de tanara sa se izbeasca de TIR.

Sursa foto: desteptarea.ro

248 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger