AcasăDIVERSEO tânără a pierdut 5.000 de euro - banii de la nuntă....

O tânără a pierdut 5.000 de euro – banii de la nuntă. Cum i-a recuperat

O femeie din Alba Iulia a trecut prin mari emoții, după ce a rămas fără o sumă semnificativă de bani. A cerut ajutorul poliției, iar reprezentanții legii au reușit să o ajute să își recupereze borseta în care avea mica avere dobândită la nuntă.

La sfârșitul săptămânii trecute, polițiștii de investigații criminale din cadrul Poliției Municipiului Alba Iulia au primit o plângere referitor la cele întâmplate. „În dimineața zilei de vineri, 22 mai, o femeie de 26 de ani, din Alba Iulia, a anunțat Poliția Municipiului Alba Iulia, cu privire la faptul că și-a pierdut o borsetă în care avea 5.000 de euro. Femeia le-a spus polițiștilor că erau banii de la nuntă, pe care intenționa să-i ducă la Sebeș, pentru a ajuta familia soțului său. La urcarea într-un taxi, având în brațe un copil, femeii i-a căzut borseta, în parcarea blocului în care locuiește”, anunță, marți, IPJ Alba, într-un comunicat.

Oamenii legii au făcut verificări în acest caz și, în baza imaginilor surprinse pe o cameră de supraveghere amplasată în zona imobilului respectiv, au identificat un bărbat de 32 de ani, din Alba Iulia, „care a luat borseta cu bani și a dus-o acasă.”

Între timp, polițiștii au reușit recuperarea sumei de bani, pe care au restituit-o tinerei.

author avatar
Cristina Stefan
307 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger