AcasăNewsO straduta din Timisoare iese cu totul din tipare! Uite de ce!...

O straduta din Timisoare iese cu totul din tipare! Uite de ce! (FOTO)

Locuitorii unui cartier din Timisoara au crezut ca, in sfarsit, iese soarele si pe strada lor care, in sfarsit, avea sa fie asfaltata. Cu ce s-au ales in plus dupa reamenajarea carosabilului? Cu nu mai putin de 41 de brazi, ca tot e vorba de strada Brazilor!

Situatia nu a stat dintotdeauna asa. Adica straduta de doar 150 de metri a fost, pana la inceputul acestei saptamani, mai mereu plina de praf, de vreme ce acolo nu fusese niciodata turnat asfalt. Acum, timisorenii au, pe langa o artera practicabila, si un decor natural cu totul aparte, adaptat numelui strazii. Asta dupa ce primarul nicolae Robu a intervenit si a cerut ca plopii plantati in zona sa fie inlocuiti cu brazi, conform opiniatimisoarei.ro. La finalul operatiunii de plantare au rasarit 41 de arbori cu cetina mereu verde. “Strada se cheama strada Brazilor, cand am fost prima data pe santier am intrebat unde sunt brazii. Si am vazut ca nu erau brazi, era un singur brad prezent pe toata strada. (…) Am luat decizia de a nu planta plopi, ci de a planta brazi, daca suntem pe strada Brazilor. Asa se face ca sunt 41 de brazi plantati pe cele doua parti ale strazii”, a declarat edilul timisorean, potrivit sursei citate.

Dar pe langa zecile de brazi, locuitorii din cartierul Lipovei au remarcat ca reprezentantii municipalitatii le-au amenajat si piste pentru biciclete. Care ocolesc, ce-i drept, copacii si stalpii de iluminat, fiind nevoie ca oamenii sa fie atenti cand se urca pe vehiculul cu doua roti. Nu de alta, dar sa nu ajunga sa se loveasca de decor.

Sursa foto: opiniatimisoarei.ro

1.245 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger