Cauta

O stradă din Cluj-Napoca a dispărut peste noapte! Trafic restricţionat din cauza unei alunecări de teren (FOTO)

Foto cu caracter ilustrativ (sursa: replicaonline.ro)

Probleme cu surparea asfaltului şi la Cluj-Napoca. O alunecare de teren s-a produs pe o stradă din oraş, fiind afectată una dintre benzi, pe o lungime de 20 de metri.

Traficul auto a fost restricţionat, iar zona este monitorizată de echipaje ale Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă şi Poliţiei Locale.

Strada a mai fost afectată

Alunecarea de teren a avut loc pe strada Uliului, care ar mai fi fost afectată până acum. ISU Cluj a anunțat poliția locală și Serviciul Voluntar pentru Situații de Urgență din cadrul primăriei municipiului Cluj-Napoca, care au alocat echipaje și personal de specialitate la evenimentul respectiv.

Ca măsură de siguranță a fost restricționat traficul auto pe strada Uliului, iar echipajul ISU Cluj rămâne în supraveghere, alături de echipaje ale poliției locale și personal al SVSU Cluj-Napoca, pentru a evalua dacă alunecarea de teren avansează.

Și în 2020 au fost probleme pe strada Uliului. La acea dată se efectuaseră lucrări de construcție care au dus la surparea trotuarului și a unei părți din carosabil.

Locuitorii străzii au făcut la acel moment multiple plângeri la primărie pentru a se efectua lucrări de consolidare.

Şi la Slănic s-a surpat o stradă

Șeful Guvernului și al PSD-ului a fost întrebat, vineri, despre situația de la Slănic, din Prahova. Acolo unde o stradă s-a surpat și s-a format un crater adânc de circa doi metri.

Marcel Ciolacu a spus vineri că drumul care s-a surpat în Slănic Prahova a fost construit peste o mină.

„S-a făcut un drum peste o mină. Ce vreţi să fac? Să ştiu unde s-au făcut drumurile peste mine? Acolo s-au dat nişte autorizaţii când s-au făcut acele drumuri, sunt anumite istorii”, a declarat Ciolacu la Parlament, întrebat despre situaţia de la Slănic Prahova, unde o stradă s-a surpat.

O stradă din oraşul prahovean Slănic s-a surpat, joi dimineaţă, pe o suprafaţă de peste 60 de metri pătraţi, adâncimea craterului având circa doi metri, astfel că autorităţile au decis evacuarea localnicilor din zonă.

Ultimele stiri

  • Semnal de alarmă tras de FACIAS: Criza transplanturilor se agravează
  • Prin măsurile impuse de PSD la guvernare, nivelul de trai în România se apropie de media europeană
  • PSD propune amenzi de zeci de milioane de euro pentru magazinele care scot produsele românești de la raft
  • Distribuitorii de energie confirmă avantajele plafonării: în lipsa acesteia, românii ar plăti dublu
  • Cum afli singur câţi bani ar trebui să primeşti în plus la pensie, după recalcularea de la 1 septembrie 2024
  • Breaking News: Generalul Adrian Ciocârlan, directorul adjunct al SRI, ar urma să fie audiat şi el la DNA în dosarul lui Coldea
  • Se schimbă liniile la Washington: Donald Trump, viitorul președinte al SUA / ȘOC în Congres, cine va deține puterea în următorii 4 ani!
  • Nu s-au cuminţit nici în puşcărie! Cum au înşelat trei deținuți din Alba mai mulți bătrâni
  • Ai maşina înmatriculată în Bucureşti? Ghinion! Vei plăti mai mult pentru poliţa de asigurare RCA
  • Salariul uriaş de care ai nevoie ca să-ţi mai cumperi un apartament în Bucureşti. Băncile nici nu te bagă în seama fără leafa asta!
  • Exit mobile version