AcasăNewsO stradă din Cluj-Napoca a dispărut peste noapte! Trafic restricţionat din cauza...

O stradă din Cluj-Napoca a dispărut peste noapte! Trafic restricţionat din cauza unei alunecări de teren (FOTO)

Foto cu caracter ilustrativ (sursa: replicaonline.ro)

Probleme cu surparea asfaltului şi la Cluj-Napoca. O alunecare de teren s-a produs pe o stradă din oraş, fiind afectată una dintre benzi, pe o lungime de 20 de metri.

Traficul auto a fost restricţionat, iar zona este monitorizată de echipaje ale Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă şi Poliţiei Locale.

Strada a mai fost afectată

Alunecarea de teren a avut loc pe strada Uliului, care ar mai fi fost afectată până acum. ISU Cluj a anunțat poliția locală și Serviciul Voluntar pentru Situații de Urgență din cadrul primăriei municipiului Cluj-Napoca, care au alocat echipaje și personal de specialitate la evenimentul respectiv.

Ca măsură de siguranță a fost restricționat traficul auto pe strada Uliului, iar echipajul ISU Cluj rămâne în supraveghere, alături de echipaje ale poliției locale și personal al SVSU Cluj-Napoca, pentru a evalua dacă alunecarea de teren avansează.

Și în 2020 au fost probleme pe strada Uliului. La acea dată se efectuaseră lucrări de construcție care au dus la surparea trotuarului și a unei părți din carosabil.

Locuitorii străzii au făcut la acel moment multiple plângeri la primărie pentru a se efectua lucrări de consolidare.

Şi la Slănic s-a surpat o stradă

Șeful Guvernului și al PSD-ului a fost întrebat, vineri, despre situația de la Slănic, din Prahova. Acolo unde o stradă s-a surpat și s-a format un crater adânc de circa doi metri.

Marcel Ciolacu a spus vineri că drumul care s-a surpat în Slănic Prahova a fost construit peste o mină.

„S-a făcut un drum peste o mină. Ce vreţi să fac? Să ştiu unde s-au făcut drumurile peste mine? Acolo s-au dat nişte autorizaţii când s-au făcut acele drumuri, sunt anumite istorii”, a declarat Ciolacu la Parlament, întrebat despre situaţia de la Slănic Prahova, unde o stradă s-a surpat.

O stradă din oraşul prahovean Slănic s-a surpat, joi dimineaţă, pe o suprafaţă de peste 60 de metri pătraţi, adâncimea craterului având circa doi metri, astfel că autorităţile au decis evacuarea localnicilor din zonă.

author avatar
Andrei Ștefan
268 afisari

4 COMENTARII

  1. Pamantul se pregateste pentru inversarea polilor. Romania e intr-o locatie foarte proasta, in care nu se va mai putea trai dupa inversare.
    Alunecarile de teren si surparile (sinkholes) sunt un simptom comun in locurile in care sunt conditii pentru asta.
    Romanii ar trebui sa se pregateasca pentru migratie in masa. Se recomanda zonele muntoase aflate la nord de Romania.

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger