AcasăNewsO spune chiar ministrul Educatiei: Fondul clasei "este ilegal"

O spune chiar ministrul Educatiei: Fondul clasei „este ilegal”

(foto: unibuc.ro)

In contextul in care nu s-a ferit sa spuna ca fondul clasei „este ilegal”, Mircea Dumitru considera ca e nevoie sa se reglementeze aceasta situatie, in sensul in care sa se aduca niste clarificari, „pentru ca lucrurile sa fie transparente”.

(foto: unibuc.ro)

La finele saptamanii in care au inceput cursurile in scoli si, foarte probabil, au avut loc deja nelipsitele sedinte cu parintii, indeosebi la nivel gimnazial, in care s-au stabilit primele aspecte de ordin oprganizatoric, inclusiv asa-numitul „fond al clasei”, ministrul Educatiei a admis, , intr-o emisiune difuzata duminica la Digi 24, ca aceasta chestiune nu e tocmai in regula. „Eu ca parinte nu as plati fondul clasei (…) dar nimeni nu interzice sa se faca o donatie (…) actualul cadru este foarte discutabil in aceasta situatie (…) ar trebui un regulament foarte clar (…) este ilegal”, a mentionat responsabilul guvernamental.

Aceste clarificari sunt necesar a fi facute, a mai adaugat ministrul Invatamantului, „fara a se schimba esential legea Educatiei”.

Ramane de vazut cum si mai ales cand se vor face aceste reglementari.

155 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger