AcasăNewsO șoferiță băută a lovit o mașină, dar și-a continuat drumul până...

O șoferiță băută a lovit o mașină, dar și-a continuat drumul până la un punct. E INCREDIBIL cum a încercat să scape când a oprit mașina!

Sursa foto: Directia Generala Politia Locala Timisoara/Facebook

Polițiștii locali din orașul de pe Bega au avut parte de un caz mai ieșit din tipare. Totul, după ce o șoferiță din Timișoara ar fi încercat să scape basma curată prezentându-se cu un alt nume decât cel real. Ulterior s-a aflat și motivul: urcase la volan după ce băuse. De la ce a pornit totul? De la o sesizare cum că mașina condusă de femeie a acroșat o mașină parcată, dar nu a oprit să vadă ce s-a întâmplat.

Femeia, despre care Poliția Locală Timișoara a anunțat că era băută, e acuzată că a lovit o mașină și a fugit. Tânăra a fost depistată de polițiștii locali, dar misiunea acestora nu a fost tocmai simplă, având în vedere că aceasta ar fi încercat să scape dându-și altă identitate.

„Polițiștii locali din cadrul Serviciului Rutier au fost sesizați aseară, în jurul orei 18.15, de un coleg aflat în timpul liber care a observat că un autoturism Volvo, de culoare gri, ce se deplasa pe Strada Ana Ipătescu dinspre Calea Șagului, a acroșat un alt autoturism marca Volkswagen, parcat regulamentar.

Polițiștii locali au urmărit autovehiculul în cauză, pentru că nu s-a oprit să vadă cât de grav a lovit cealaltă mașină și se deplasa haotic punând în pericol ceilalți participanți la trafic”, anunță vineri, 25 noiembrie, Poliția Locală Timișoara, într-un comunicat.

A spus că are 37 de ani, când de fapt are 35. Și-a dat și alt nume

Ce a urmat? Într-un final, după ce mașina a oprit, când polițiștii locali au vrut să afle numele femeii, procedând la legitimarea acesteia, oamenii legii ar fi primit un alt nume decât cel real al conducătoarei auto. Mai mult, ar fi constatat că șoferița mirosea puternic a alcool. „Pe Aleea Actorilor acesta a oprit, iar polițiștii locali au trecut la legitimarea conducătorului auto, care era o femeie. Ea a declarat verbal că are 37 de ani, dându-și un nume care nu era real. Femeia emana un puternic miros de alcool, fiind incoerentă. La verificarea mai amănunțită i s-a stabilit identitatea reală, aceasta având 35 de ani și fiind din Timișoara”, anunță sursa citată.

Polițiștii locali au chemat un echipaj de la Rutieră, iar femeia a fost pusă să sufle în etilotest. Cum rezultatul nu a fost negativ, s-a decis ca șoferița să fie dusă la spital, conform procedurii, pentru a-i fi recoltate probe biologice. „La fața locului a fost chemat și un echipaj al Biroului Rutier din cadrul Inspectoratului Județean de Poliție Timiș, care, la verificarea cu etilotestul, a stabilit că femeia avea o alcoolemie de 1,06‰ în aerul expirat, motiv pentru care a fost predată de polițiștii locali celor de la Biroul Rutier, pentru a fi transportată la Spitalul Județean în vederea recoltării de probe biologice și continuarea cercetărilor”, conform precizărilor reprezentanților Poliției Locale timișorene.

author avatar
Andrei Coman
701 afisari

8 COMENTARII

  1. Țăranca coclită de supt poola prin parcările de tiruri s- a mutat „la oraș” că doar e democrație, să moară măsa, haordeo!!!

  2. Bă, prostăvane, precis până la un punct ? Bă, precis nu era o linie ? Cum dracu să fii așa de tâmpit !?

  3. NU POATE NIMENI DIN AITIȘTII DE PE SITE SĂ RAPORTEZE LINKUL CATRE POZA CU PORNOGRAFIE INFANTILĂ ȘI PEDOFILIE PUS DE ACEST BOLNAV PSIHIC ȘI PEDOFIL BARBU LA ARTICOLUL CU EOLIENELE?!
    (**POZA CU MINE ȘI NEPOTUL MEU ÎN ANII 90**)
    SE POATE AFLA IP-UL FOARTE SIMPLU, CA SĂ FIE AMENDAT ȘI TRIMIS LA PUȘCĂRIE ACEST GUNOI PEDOFIL!!!!

  4. IT-istii de la National.ro au filmari cu tine de la camera ta de la telefon in care te masturbai pe poza cu bebelusul! Hotii striga hotii!

  5. Nici un om treaz ce n-a băut și, mai apoi, s-a suit în mașinp n-a făcut vreodată un accident. Doar cei băuți, 100%.

  6. Ce tie si cu femeile domnule, ne-au luat pantalonii ,palariile,pana si o betie serioasa nu poti face din cauza lor….!!!!!

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

Programul Gabrielei Firea pentru Primăria Capitalei. Aeroport în sudul Bucureștiului și dezvoltarea/extinderea rețelei de metrou, printre promisiuni

Senatorul Gabriela Firea, candidatul PSD la Primăria Generală a Bucureștiului și-a prezentat Programul de guvernare locală 2024 – 2028. Candidatul PSD își propune să...

Imagini incredibile cu rapperul american Sean Diddy când îşi bate iubita cu sălbăticie pe holurile unui hotel (VIDEO)

Cassie Ventura, fosta iubită a lui Sean Diddy, i-a intentat proces artistului și-l acuză, printre altele, de viol. O înregistrare video din 2016 îl...
proger