AcasăNewsO saptamana la munte cu 161 de lei

O saptamana la munte cu 161 de lei

Amatorii sporturilor de iarna mai pot prinde zapada in urmatoarele saptamani in statiunile montane

Asociatiile patronale si agentiile de turism reiau si in acest an programul social ”O saptamana la munte”. Pretul de pornire este de 161 de lei pentru cinci nopti de cazare.

Amatorii sporturilor de iarna mai pot prinde zapada in urmatoarele saptamani in statiunile montane

Federatia Patronatelor din Turismul Romanesc (FPTR) si Asociatia Nationala a Agentiilor de Turism (ANAT) au anuntat ieri ca vor da si in acest an posibilitatea romanilor sa petreaca o saptamana in statiuni montane cu bani putini. Programul ”O saptamana la munte” se desfasoara in perioada martie – 22 iunie 2012.  Potrivit FPTR si ANAT, cei interesati pot rezerva sejururi de cate cinci nopti in fiecare saptamana, cu incepere de duminica pana vineri. Conform patronatelor din domeniu, se poate opta si pentru alte zile de incepere a sejurului. Doritorii trebuie sa stie insa ca nu pot rezerva single-uri in acest program.

Tarife

Tarifele pentru un loc pe un sejur de cinci nopti, fara servicii de masa, sunt urmatoarele:

– la hotel, vila, pensiune, cabana de doua stele – 161 lei/sejur,

– la hotel, vila, pensiune, cabana de trei stele – 259 lei/sejur,

– la hotel, vila, pensiune de patru stele – 368 lei/sejur.

Tarifele includ TVA, iar patronatele implicate precizeaza ca solicitarile vor fi onorate in ordinea inscrierilor. Hotelurile si agentiile care participa la acest program vor fi listate pe site-urile FPTR si ANAT.

author avatar
Arpad Dobre
235 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger