AcasăNewsO româncă s-a prefăcut că este pe moarte pentru a escroca un...

O româncă s-a prefăcut că este pe moarte pentru a escroca un client de 1 milion de euro

Un milion de euro – atât a reușit să obțină o româncă, angajată la un club de noapte din Spania, de la clientul ei. Aceasta s-a prefăcut bolnavă și chiar răpită. Pentru ideea sa de a câștiga ”un ban cinstit”, românca va sta acum 6 ani după gratii. Și fără niciun ban în buzunar.

Bucuria româncei care a reușit să obțină cu ușurință un milion de euro a fost de scurtă durată. Acum, femeia va petrece următorii șase ani după gratii și-i va înapoia clientului întreaga sumă, scrie El Diario Cantabria.

Bărbatul ar fi plătit banii pentru serviciile sale

Curtea Superioară de Justiție a Cantabriei a respins recursul formulat de inculpată împotriva sentinței Tribunalului Provincial Cantabria, în care a solicitat achitarea sa. Femeia s-a apărat spunând că relația sa cu victima era „sexuală și comercială”- deci bărbatul a trebuit să plătească pentru serviciile sale. Pe de altă parte, păgubitul dezminte asta și susține că avea o relație „prietenoasă și de încredere” cu cea căreia i-a dat 1 milion de euro.

Potrivit sentinței, românca în vârstă de 32 de ani este autoarea unei infracțiuni continuate de înșelăciune. Pe lângă cei șase ani de închisoare, se aplică o amendă de 4.320 euro și plata unei despăgubiri către victimă egală cu suma fraudată, 922.000 de euro.

A inventat tot felul de boli și chiar o răpire

Femeia, conștientă că bărbatul întâlnit în clubul de noapte în care lucra este bogat, a pus la cale „o serie de acțiuni” pentru a obține cât mai mulți bani. „Astfel, a cerut diferite sume inventând „situații extreme”, precum că a trebuit să fie supusă unei intervenții chirurgicale pentru extirparea uterului și pentru o tumoare pe creier, precum și să primească tratament de chimioterapie și radioterapie, precum și că fusese victima înşelăciunii şi a răpirii”, scrie libertatea.ro.

În acest fel, între 2015 și 2017, a primit în total 922.000 de euro, pe care bărbatul i-a obținut prin vânzarea a trei proprietăți și cu cinci împrumuturi pe care le-a cerut de la un prieten de-ai săi și alte patru de la bănci.

author avatar
Alina Costache
160 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger