AcasăNewsO romanca facea videochat in supermarketul in care lucra! (FOTO)

O romanca facea videochat in supermarketul in care lucra! (FOTO)

Romanii au ingrozit din nou Marea Britanie! O tanara de 25 de ani care lucra intr-un supermarket a fost prinsa in timp ce facea videochat chiar in magazin.

Tanara lucra intr-un sat din Anglia si castiga o gramada de bani dezbracandu-se printre rafturile din magazinul la care lucreaza. Era lipsita de inhibitii si nici nu se temea ca putea intra cineva s-o surprinda in ipostaze indecente. Totul se intampla in satul Greatham, din comitatul Hampshire, potrivit The Sun.

Ba mai mult, isi invita si sora sa faca show-uri erotice cu ea, tot in magazin! Deseori sora ei se ocupa de clienti, in timp ce ea mergea intr-o magazie si facea streaptease sau isi arata sanii internautilor care plateau bani grei sa o vada.

Patronul magazinului nu avea nici cea mai vaga idee de ceea ce se intampla in magazinul lui pentru ca romanca stergea inregistrarile de pe camerele de supraveghere. Insa, totul s-a aflat cand un reporter a descoperit-o si a dat-o in vileag. Femeia a spus ca avea nevoie de bani ca sa-si creasca fetita.

Foto: The Sun

author avatar
Andra Nesu
910 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger