AcasăNewsO revoltă care n-a fost

O revoltă care n-a fost

Unii i-au spus miting. Alții i-au zis protest. A fost și voci care au glăsuit că, de fapt, a fost o revoltă. O învălmășeală care n-a scos nimic la suprafață. O adunare care n-a avut vreun mesaj de transmis.

Drăguț dar cu o legătură de sparanghel nu rezolvi decât partea folclorică

Nimeni nu știe exact despre ce a fost vorba la Piața Victoriei. Fiecare părerolog a încercat să tragă spuza pe turta lui. Cristian Tudor Popescu, de exemplu, i-a considerat retardați pe cei adunați acolo. Iar ăia care nu erau, n-au de ce să dispere, vine retardul și la ei.

Nici cu mititei nu au venit

A ieșit ceva în evidență și lumii i-a scăpat? S-a protestat împotriva lui Iohannis? Pe ce temă, căci are portofoliul plin de evenimente pentru care merită să te aduni în fața casei lui și să-l iei la înjurături? I s-a reproșat că dezbină? Da, dezbină, așa este, dar o face de ani de zile și, fără supărare, o face cu ajutorul nostru. Niciodată nu am fost capabili să-l călcăm în picioare așa cum face el cu noi. Ne-a plăcut să ne scuipe în cap și să-i mulțumim, fără nicio reacție adversă. A fost o revoltă împotriva Opoziției care doarme în băncile Parlamentului și se complace în promisiuni și jocuri de cuvinte? Ar fi trebuit să fie, dar nimeni nu s-a gândit că o fi venit momentul în care să fie zgâlțâită sau luată la palme. Ne fură Ciolacu preșul de sub picioare și noi ne complacem în situația asta.

Viorel Cataramă Publicitate De trei ori publicitate

A promis moțiuni de cenzură și, de fiecare dată, a știut să dreagă busuiocul prin deja plictisitorul slogan „nu e oportun”. A fost un protest împotriva lui Orban și a găștii liberale? Nu s-a văzut, nu s-a simțit nimic. S-a revoltat lumea împotriva ordonanțelor, a stării de urgență și a stării de alertă? Cum? Dezolant spectacol, după numărul de nemulțumiți. Doar atâți sunt cei cărora nu le convin măsurile aberante luate de Guvernul Orban? S-a scandat împotriva delirului sorosit al Violetei Alexandru? A zis vreunul că este nemulțumit de protecția asigurată de ministrul Sănătății? N-am auzit. A scandat vreunul împotriva lui Raed Arafat că schimbă cu ușurință taberele? Nici vorbă. Rafila? Nici el. Și atunci ce-a fost, că nici grătare n-au avut curajul să facă în Piață?

author avatar
Valentin Boeru
1.111 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger