AcasăNewsO retinere in dosarul ce vizeaza "Prima Casa". Mai multe persoane, sub...

O retinere in dosarul ce vizeaza „Prima Casa”. Mai multe persoane, sub control judiciar

Se menține suspansul. Parchetul General, reacție de ultimă oră în cazul alegerilor din sectorul 1 (foto: Facebook/Ministerul Public)

Dupa perchezitiile de joi, s-a facut o retinere in cazul cunoscut deja in spatiul public drept „mita pentru Prima Casa”

Ancheta continua, asadar, in cauza de fata. Iar dupa ce in cursul zilei trecute s-au facut peste 20 de perchezitii, inclusiv la sediul Fondului de Garantare a Creditelor, urmand ca dupa verificari sa fie audiati 8 suspecti si in jur de 60 de martori, s-a aflat ca procurorii au decis retinerea unei persoane si plasarea sub control judiciar a altor sase, din cate anunta televiziunile de stiri.

Dosarul este instrumentat de catre procurorii de la Parchetul General, care au comunicat joi faptul ca pana la momentul respectiv ancheta conducea catre ipoteza ca „persoanele cercetate obisnuiesc sa conditioneze urgentarea indeplinirii actelor ce intra in indatoririlor lor de serviciu de primirea unor sume de bani” si ca ar exista suspiciuni ca „in acest mod nu se respecta ordinea inregistrarii cererilor, nu sunt acordate sanse egale si este incalcat accesul liber al beneficiarilor de buna credinta, castigatori fiind doar cei ce se incadreaza in ,,prioritatile” angajatilor, in schimbul sumelor de bani date ca recompensa”.

sursa foto: Facebook

186 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger