AcasăNewsO prostituata romanca executata in plina strada in Elvetia

O prostituata romanca executata in plina strada in Elvetia

O prostituata de origine romana, care lucra la un salon de masaj, a fost impuscata in cap, in plina strada. Executia s-a petrecut marti noapte in Elvetia.

O prostituata romanca, in varsta de 25 de ani, ce lucra la un salon de masaj, a fost impuscata mortal, marti seara, in plina strada, in orasul Payerne, din sud-vestul Elvetiei.

„Am auzit tipete, am iesit pe balcon sa vad de se intampla”, a povestit, pentru cotidianul 24Heures, preluat de Realitatea Tv, o tanara in varsta de 15 ani, care locuia in apropierea locului unde s-a intamplat tragedia. Potrivit acesteia, un barbat care tinea in mana stanga o arma de foc, tara de par o femeie pe strada Guilermaux, in jurul orei locale 23.00, 24.00 ora Romaniei.

„Se zbatea, urla, striga dupa ajutor incercand sa il faca sa lase arma jos. Dintr-o data i-a pus pistolul pe frunte si a tras”, povesteste tanara, explicand ca acesta a mai apasat pe tragaci de doua ori.

Incidentul este confirmat si de catre un comerciant care a declarat ca intre primul foc si celalalte doua au trecut cateva zeci de secunde.

„Am vazut o forma pe strada. Am inteles imedicat ce se intamplase (…). Fata zacea lungita, aproape goala cu bratele incrucisate”, a povestit acesta.

Potrivit patronului unui salon vecin, agresorul o considera pe victima „prietena lui”. „O mai amenintase, motiv pentru care ea plecase pentru doua-trei saptamani la Tessin, dupa care s-a intors in urma cu cateva zile”, a povestit el.

Politistii au demarat o ancheta, retinand si un suspect.

author avatar
Ionut Zgimbau
632 afisari
Zenville

Ultimele știri

Campania electorală pentru Primăria Capitalei, „aruncată în aer”! Cătălin Cîrstoiu, vestea momentului. Ce se întâmplă luni

Cătălin Cîrstoiu ar putea ieşi din cursa pentru Primăria Capitalei. Coaliţia PSD-PNL trebuie să ia urgent o decizie în privinţa candidatului comun.Acuzaţiile de incompatibilitate...

Irakul, atacat la o bază militară unde s-ar afla paramilitari pro-Iran. Ce spun Israel și SUA despre bombardamente (VIDEO)

Au fost explozii în Irak, azi-noapte, în apropiere de Bagdad, la o bază militară. Acolo s-ar fi aflat trupe ale armatei și foști paramilitari...
proger