AcasăNewsO profesoară îi bate obrazul premierului Ciucă: „Am stat în umbră, dar...

O profesoară îi bate obrazul premierului Ciucă: „Am stat în umbră, dar nu mai pot!”/Imagini dezolante din școala unde predă – FOTO

sursa foto: Facebook/Mihaela Ciupei

De zile întregi, situația din învățământul românesc ține prima pagină a ziarelor și deschide jurnalele televiziunilor de știri. Deja s-a intrat în a doua săptămână de grevă generală, începută în 22 mai. Și, în condițiile în care negocierile cu guvernanții nu au dus la rezultatul dorit, sindicaliștii din Educație au ieșit, marți, în stradă, în fața Guvernului, protestul din Piața Victoriei fiind în plină desfășurare la această oră.

În tot acest context, s-a remarcat mesajul pe care a ales să-l transmită o profesoară din județul Cluj. E vorba de o postare pe o rețea de socializare în care cadrul didactic clujean transmite un mesaj adresat în mod special actualului premier Nicolae Ciucă. Și, dincolo de cuvinte, fotografiile stau mărturie situației pe care a ales să o semnaleze public profesoara.

Sunt poze din interiorul unității de învățământ, din care se pot vedea încăperi cu pereți scorojiți și mobilier sărăcăcios.

„Așa arată școala mea, dl Ciucă, la o aruncătură de băț de Cluj-Napoca!”

sursa foto: Facebook/Mihaela Ciupei

Cadrul didactic dezvăluie că și-a amenajat sala de clasă pe banii săi și că merge cu drag la școală.

sursa foto: Facebook/Mihaela Ciupei

Am stat în umbră până acum, dar nu mai pot!!! Așa arată școala mea, dl Ciucă, la o aruncătură de băț de Cluj-Napoca! Și, da, dl Ciucă, am avut 10 la licență, disertatie și definitivat! Nu sunt bani de reparații! Am înțeles, acum, că nu sunt bani nici de salarii! Mi-am amenajat sala pe banii mei și merg cu drag la școală! M-aș fi gândit cu bucurie că, dacă mai urcau salariile, voi mai putea face rost de câte ceva pentru școală! Nu, nu m-am gândit la familia mea, pentru că Bunul Dumnezeu ne-a ajutat până acum și nu suntem muritori de foame, cu toate că suntem profesori!!!”, a scris, recent, profesoara Mihaela Ciupei, într-o postare pe Facebook.

sursa foto: Facebook/Mihaela Ciupei

Între timp, vă amintim că pe măsură ce în Piața Victoriei are loc un protest al cadrelor didactice, Guvernul a anunțat că, de la ora 12, premierul are consultări cu reprezentanții sindicatelor din Educație.

Citiți și: Cum își bate joc de profesori Guvernul Ciucă. Este HALUCINANT ce a făcut Palatul Victoria! / „Care negocieri? Nu avem nicio invitație”

author avatar
Andrei Coman
281 afisari

3 COMENTARII

  1. – între orele 13.00 – 15.00, deplasarea participanţilor pe traseul Piaţa Victoriei – Str. Buzeşti – Str. Berzei – Str. Ştirbei Vodă – Spl. Independenţei – Pod Grozăveşti – stânga Şos. Grozăveşti …

    SECUROII AU SABOTAT TRASEUL,
    i-au pus sa se plimbe ..nitzel mai mult,
    sa parcurga catetele in locul ipotenuzei,da,da!

    ii rugam sa nu scape okazia:
    pe Şos. Grozăveşti PE PARTEA stânga
    e imperiul lu al-rahatu,
    ala care i-a tinut in concedii medicale si i-a pus sa le puna elevilor masca la botic!

  2. Dna Ciupei,voi veni la Cluj si voi arunca un bat sa vad unde este aceasta scoala de care vorbiti.Tragedia dvs este ca in Romania mai sunt oameni care gandesc cu creierul si nu cu tastatura calculatorului.Cat priveste autorul acestui articol ,studiati-l cu atentie ,e produsul dvs ,al castei care va considerati deasupra tuturor.Pana la urma poate aflam si noi unde e aceasta scoala sa venim sa o vedem.Sau sunteti o impostoare si o mincinoasa?Eu cred ca nu sunteti nici profesoara .

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger