AcasăNewsO profesoara care a facut sex cu un elev scapa de inchisoare...

O profesoara care a facut sex cu un elev scapa de inchisoare dupa ce a spus ASTA!

O tanara profesoara care a recunoscut ca a facut amor cu un elev in varsta de 17 ani le-a marturisit magistratilor un episod traumatizant din trecutul sau.

Eppie Dawson a ajuns in fata judecatorilor, intr-un caz care a infuriat opinia publica din Marea Britanie. Femeia in varsta de 27 de ani a fost prinsa intr-o masina, in timp ce facea amor cu un elev. Si-a recunoscut vina, insa recent, in timpul audierilor, profesoara a facut public un amanunt care a inclinat balanta in favoarea sa – le-a spus judecatorilor ca in adolescenta a fost abuzata sexual.

Oamenii legii tin cont de faptul ca Dawson a admis ca a gresit si urmeaza sa anunte o pedeapsa in acest caz. In orice caz, tanara a aflat ca va scapa de inchisoare, oamenii legii tinand cont si de faptul ca incidentul a fost singular si ca nu se poate vorbi despre un abuz, potrivit Daily Mail. Dupa ce s-a aflat ca a intretinut relatii intime cu unul dintre elevii sai, care sufera de dislexie si pe care se oferise sa-l mediteze, femeia a fost data afara de la scoala la care lucra. Mai mult, sotul a parasit-o.

723 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger