AcasăNewsO polițistă și-a ucis sora, iubitul, verișoara și trei nepoți pentru a...

O polițistă și-a ucis sora, iubitul, verișoara și trei nepoți pentru a le încasa asigurarea de viață

O fostă polițistă sud-africană a fost găsită vinovată de uciderea a cinci rude și a iubitului ei, după un proces care a ținut toată țara cu sufletul la gură, notează BBC. Nomia Rosemary Ndlovu, 46 de ani, a comis odioasele crime în perioada 2012 și 2018, cu scopul de a încasa asigurările de viață ale victimelor.

Fosta polițistă a fost dată în vileag chiar de criminalul angajat de ea să le viața surorii ei și familiei acesteia. Verdictul în acest caz șocant va fi pronunțat în luna noiembrie.

Ndlovu a fost, de asemenea, găsită vinovată de tentativa de ucidere a mamei sale, Maria Mushwana, precum și de frauda în asigurări după ce a încasat aproximativ 95.000 de dolari, notează bbc.com.

Polițista făcea asigurări de viață pe numele victimelor, înainte de a le omorî

Pe parcursul procesului care a durat trei luni, procuratura a dezvăluit modul în care ea încheiase în mod sistematic asigurări de viață și de înmormântare pentru rudele sale, pe care apoi le ucidea.

Prima persoană care a fost ucisă a fost verișoara ei, în martie 2012. Apoi au urmat sora asasinei, iubitul ei, o nepoată și cei doi nepoți. Ultima ei victimă, Brilliant Mashego, a murit în ianuarie 2018.

Și-a strangulat una dintre surori cu propriile mâini

În majoritatea cazurilor, ea a angajat asasinii pentru a comite crimele, dar în 2013 și-a otrăvit singură sora, după care a strangulat-o.

Seria crimelor s-a încheiat după ce a apelat la ajutorul cuiva pentru a-i ucide o altă soră și pe cei cinci copii ai acesteia, în martie 2018.

Voia să-și ardă de vii sora și nepoții

Bărbatul pe care l-a angajat a informat organele de poliție, care apoi au aranjat o operațiune secretă pentru a o înregistra vorbind despre planuri, relatează site-ul de știri Times Live.

Ndlovu a fost înregistrată în timp ce-i cerea asasinului plătit ca cei șase să fie arși de vii în casă. Ea a argumentat că are nevoie de bani.

Pe tot parcursul procesului, Ndlovu și-a susținut nevinovăția, acuzându-i pe cei 50 d emartori că ar minți.

Procuratura a demonstrat, însă, că acuzata a fost în toate cazurile fie ultima persoană care i-a văzut în viață, fie prima care a observat dispariția acestora.

 

 

author avatar
Alina Costache
293 afisari

1 COMENTARIU

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger