AcasăNewsO persoana s-a aruncat in fata metroului, la statia Piata Romana

O persoana s-a aruncat in fata metroului, la statia Piata Romana

Fum la metrou, la stația Unirii! Circulație îngreunată pe Magistralele 1 și 3 - VIDEO

O persoana s-a aruncat in fata metroului, vineri dimineata, la statia Piata Romana. Din fericire, cea care a vrut sa isi ia zilele a scapat doar cu cateva rani minore.

Incidentul a avut loc vineri dimineata, in jurul orei 8.25, cand o femeie de 48 de ani a fost prinsa sub garnitura de tren, in statia de metrou Piata Romana. Potrivit Realitatea Tv, aceasta a fost salvata, a primit primul ajutor de la un echipajul medical, fiind apoi transportata la Spitalul de Urgenta Floreasca din Capitala.

In urma incidentului, circulatia la metrou a fost oprita temporar pe linia unde s-a produs accidentul, intre Piata Romana si Universitate, si s-a desfasurat normal in celalalt sens. A intervenit si un echipaj de Politie, care a identificat-o pe femeie. Deocamdata, nu se stie ce a determinat-o pe femeie sa recurga la un asemenea gest.

Numai in luna septembrie a acestui an au mai avut loc doua asemenea incidente, cand doi barbati au incercat sa isi ia zilele aruncandu-se in fata metroului. Un tanar s-a aruncat in fata trenului ce intra in statia Stefan cel Mare, in timp ce un barbat mai in varsta a vrut sa isi incheie socotelile cu viata la statia Piata Unirii 2. Ambii au scapat teferi.

author avatar
Andra Nesu
623 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger