AcasăNewsO persoana a fost lovita de tramvai, in Capitala

O persoana a fost lovita de tramvai, in Capitala

Un om a ajuns la spital, cu o ambulanta care l-a preluat direct de la locul unui accident al carei victima a fost in aceasta dimineata.

Totul s-a intamplat in zona statiei de metrou Nicolae Grigorescu, din sectorul 3 al Capitalei. Este vorba despre o persoana in varsta, care, din primele informatii, a ajuns in calea mijlocului de tansport in comun dupa ce nu s-ar fi conformat regulilor de circulatie, in momentul in care a ales sa traverseze. Mai exact, din cate a mentionat purtatorul de cuvant al Politiei Rutiere, intr-o interventie telefonica in direct la postul B 1 TV, omul „a traversat pe culoarea rosie a semaforului, nu s-a asigurat”, ajungand sa fie lovit usor de tramvaiul liniei 27.

Conform aceleiasi sursa, pietonul are 73 de ani si a fost dus de urgenta cu o ambulanta la unul dintre spitalele din Capitala, din primele informatii rezultate in urma evaluarii starii sale de sanatate rezultand ca nu a suferit leziuni grave. Ramane, insa, ca medicii de la spital sa supuna victima unor investigatii suplimentare, astfel incat sa decida cel mai potrivit tratament in acest caz.

La fata locului au ajuns, pe langa medicii de la ambulanta, si politistii, care au demarat o investigatie menita sa stabileasca exact in ce conditii a avut loc accidentul si cine se face vinovat de producerea lui.

128 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger