AcasăNewsO noua zi de audieri. Medicul al carui pacient avea larve pe...

O noua zi de audieri. Medicul al carui pacient avea larve pe rani, in fata anchetatorilor

Ziua si audierile in cazul anchetei ce vizeaza felul in care au fost tratati doi pacienti ajunsi la Spitalul de Arsi, din Bucuresti.

La cateva zile de cand mai multi colegi de-ai sai au ajuns, rand pe rand, in fata anchetatorilor, in prima parte a zilei de miercuri a ajuns sa discute cu politistii Capitalei si medicul al carui pacient a fost filmat avand larve pe rani.

Dupa ce a stat de vorba cu medicii, doctorul a ales sa nu le vorbeasca si reprezentantilor presei, astfel ca a facut o scurta declarati, in timp ce incerca sa se indeparteze, pe cat de repede posibil, de cladirea Politiei Capitalei. „Este o ancheta in desfasurare, se fac investigatii. N-am nimic in plus de declarat”, a fost tot ce a ales sa precizeze cadrul medical de la Spitalul de Chirurgie Plastica si Arsuri, din Capitala.

Prezenta medicului la audieri vine, va reamintim, la doar o zi de cand la discutiile cu anchetatorii a ajuns si Camelia Roiu, cadrul medical care a anuntat ca a inregistrat imaginile cu pacientul internat pe un pat de la Terapie Intensiva, pe ale carui rani erau larve.

Totodata, anchetatorii investigheaza cazul decesului unei femei de varsta a treia, la randul sau pacient al unitatii medicale de pe Calea Grivitei, despre care se stie deja ca a primit, la transfuzie, sange dintr-o alta grupa decat cea pe care o avea.

91 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger