AcasăNewsO noua zi de audieri a cadrelor medicale de la Spitalul de...

O noua zi de audieri a cadrelor medicale de la Spitalul de Arsi

Cum ancheta menita sa scoata la lumina conditiile in care si-au gasit sfarsitul cei doi pacienti internat, in aceasta vara, la Spitalul de Arsi e in plina desfasurare, un alt cadru medical care lucreaza la unitatea sanitara de pe Calea Grivitei, din Bucuresti, a fost audiat la Politia Capitalei, de aceasta data in prima parte a zilei de joi.

Este vorba despre un medic care a fost chemat de catre expertii de la Serviciul Omoruri, din cadrul Politiei bucurestene, pentru a-i fi adresate intrebari in cazul celor doua anchete aflate in plina desfasurare, la momentul de fata, la nivelul institutiei- si anume al pacientului filmat cu larve pe rani, dar si al femeii care a primit, la transfuzie, sange dintr-o grupa gresita.

„Nu dau nicio declaratie, trebuie sa ajung la spital” – a fost tot ceea ce a precizat reprezentantul Spitalului de Chirurgie Reparatorie si Arsuri, la iesirea de la discutiile cu anchetatorii.

Barbatul se adauga altor colegi – medici si asistenti – care au venit in ultimele zile, la audieri la Politia Capitalei. Printre ei s-a numarat si doctorita care a filmat ranile pe care misunau larve, in cazul pacientului aflat la ATI.

61 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger