AcasăO noua prezenta-surpriza in echipa "iComedy". Capatos, coleg cu Mikey Hash: "Sunt...

O noua prezenta-surpriza in echipa „iComedy”. Capatos, coleg cu Mikey Hash: „Sunt cel mai prost actor din lume!”

De la „Un show pacatos”, la „iComedy” a fost doar un pas pentru Dan Capatos care, desi isi prea face reclama, sustinand ca nu e un actor tocmai bun, fanii emisiunii s-ar putea sa il contrazica!

Asadar, o noua prezenta mult-asteptata de catre telespectatorii fideli ai show-ului umoristic difuzat de Antena 1! Dupa Mircea Badea, o alta vedeta a Antenelor a acceptat invitatia de a se alatura echipei „iComedy”, pentru o singura editie, ce-i drept! “Este pentru prima oara in opt ani de emisiuni  in direct cand primesc o propunere sa fac o emisiune inregistrata. (…) Am invatat si replicile (rade), dar nu o sa stiu niciuna, pentru ca sunt cel mai prost actor din lume si al doilea din Romania, dupa Mikey”, a marturisit, amuzat, Dan Capatos.

Realizatorul show-ului monden de seara va face schimb de echipe si nu va mai glumi cu Bordea, ci cu Mikey Hash. Nemaivorbind de faptul ca va fi coprezentator al unei emisiuni ce nu se difuzeaza in direct, cum se intampla cu productia pe care o realizeaza de ani buni la Antena 1.  E drept ca, asa cum fanii celor doua emisiuni stiu deja, Capatos a mai aparut la „iComedy”, insa a fost vorba de un moment amuzant, pus in scena in studiolul „Un show pacatos”.

Cum se va descurca Dan Capatos intr-o emisiune cu Hash, papagalul Ruta si colegii lor, vedeti vineri, 6 decembrie, de la ora 20.30, la Antena 1!