AcasăNewsO nouă pistă în ancheta crimei de la Arad. Momentul în care...

O nouă pistă în ancheta crimei de la Arad. Momentul în care a fost amplasată bomba pe automobil

bomba aradO nouă pistă în ancheta crimei de la Arad. Momentul în care a fost amplasată bomba pe automobil

Bomba care a explodat în maşina omului de afaceri arădean Ioan Crişan ar fi fost amplasată chiar la locul deflagrației, în faţa blocului în care se afla cafeneaua, potrivit unor surse din anchetă, citate de Antena 3.

Polițiștii care se ocupă de caz iau în calcul această ipoteză, deoarece camera de supraveghere de la respectivul bloc nu funcţiona de mai bine de o lună. Până acum exista ipoteza ca bomba să fi fost plasată în autoturism după ce afaceristul şi-a dus maşina în service. Oricum, oamenii legii merg pe ambele piste.

De asemenea, ipoteza că bomba ar fi fost detonată prin telecomandă este din ce în ce mai sigură. Aceasta ar fi fost montată sub scaunul șoferului. De altfel, în urma exploziei, scaunul pe care stătea omul de afaceri Ioan Crişan a fost efectiv rupt și aruncat în plafonul mașinii, balamalele fiind smulse.

Bomba, realizată din TNT

Potrivit surselor citate, s-a aflat că la fabricarea bombei s-a folosit trinitrotoluen (TNT), un compus chimic folosit frecvent ca exploziv.

Ancheta asasinatului de la Arad merge înainte, însă până acum autorităţile nu au anunţat nimic concret. Se verifică toate pistele posibile, pentru că cercetările de până acum nu conduc într-o direcţie anume.

Marți, apartamentul omului de afaceri Ioan Crişan a fost percheziţionat iar anchetatorii au luat de acolo mai multe documente. Procurorii au cerut şi lista apelurilor de pe telefonul lui din ultimele zile.

Potrivit unor surse din ancheta, ipoteza că moartea lui Crişan ar fi avut legătura cu transportul ilegal de ţigări descoperit în Arad este puţin probabilă. Miercuri, la audieri a fost chemată și amanta bărbatului, care este nimeni alta decât contabila uneia dintre firmele sale.

author avatar
Andreea Vlad
666 afisari

2 COMENTARII

  1. ba chiar in dimineata aia sa fie pusa de profesionisti cum zic toti era imposibil chiar daca nu mergea camera vietii!!!!!!!!!!

  2. La tv ,bomba a fost de origine militara ,,,,, pai se putea sa fie si de origine alimentara ??? !

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger