AcasăNewsO nouă lovitură pentru români, în plin sezon al vacanțelor! Wizz Air...

O nouă lovitură pentru români, în plin sezon al vacanțelor! Wizz Air anunță anularea mai multor zboruri

sursa foto: Facebook/Wizz Air

Încă o lovitură pentru românii cu planuri de vacanță, în plin sezon al concediilor! Vestea a venit miercuri, de la Wizz Air.

După ce deja în această vară mulți pasageri s-au plâns că au fost întârzieri ale unor zboruri sau chiar curse anulate, ori cazuri de overbooking, mai nou vin alte vești proaste pentru cei cu planuri de călătorie pe cale aeriană.

Citiți și: Wizz Air SUSPENDĂ o rută din Europa. Guvernul României, plângeri către Comisia Europeană!

Zeci de zboruri Wizz Air anulate, dar ANPC nu poate aplica amenzi. Probleme cu mai multe curse, sute de români afectați

Wizz Air anulează încă 12 rute de zbor din România. Orașele de unde nu se mai fac zboruri

Compania aeriană Wizz Air anunţă că este nevoită să anuleze unele zboruri, din cauza unor verificări făcute în avans la motoare GTF, la solicitarea producătorului.

S-a anunțat ce opțiuni au pasagerii zborurilor efectate. Nu s-a precizat însă exact care anume sunt zborurile care vor fi anulate ca urmare a acestor verificări, în ce zile sau despre care anume destinații e vorba.

„Wizz Air anunţă că, din cauza verificărilor în avans ale unor motoare GTF, solicitate de Pratt & Whitney, a fost nevoită să facă ajustări în cadrul reţelei sale, rezultând în anularea unor zboruri în anumite zile, între unele destinaţii. Pasagerilor de pe zborurile afectate li se va oferi un program alternativ de zbor, opţiunea rambursării complete prin metoda iniţială de plată sau rambursarea a 120% din tariful iniţial achitat în credit de companie pentru rezervări viitoare”, au transmis, miercuri, reprezentanţii companiei aeriene, potrivit news.ro.

Sfat: Uitați-vă inclusiv în folder-ul de spam!

Compania aeriană transmite că, în cazul în care o rezervare a fost făcută printr-o agenţie de turism, fie ea şi online, li se recomandă pasagerilor să contacteze agenţia care deţine rezervarea, pentru a face modificările necesare.

Wizz Air recomandă, totodată, verificarea folder-ului de spam în privinţa e-mailurilor referitoare la posibilele modificări de program.

„Wizz Air îşi cere scuze pentru neplăcerile cauzate de acest eveniment neplanificat, aflat în afara controlului nostru, însă siguranţa şi securitatea pasagerilor, a echipajului şi a aeronavelor este prioritatea noastră”, au menționat reprezentanţii companiei, conform aceleiași surse.

author avatar
Andrei Coman
443 afisari

4 COMENTARII

  1. Daca era Wizzair singura companie aeriana plecam cu trenul.
    Cine ii pune sa plateasca bilete la wizzzz?

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger