AcasăJUSTIȚIEO nouă lovitură pentru Dragnea. Ce au hotărât judecătorii

O nouă lovitură pentru Dragnea. Ce au hotărât judecătorii

Liviu DragneaLiviu Dragnea

Liviu Dragnea rămâne după gratii. Noua lui cerere de eliberare a fost respinsă din nou, după ce Tribunalul Bucureşti a considerat-o nefondată. Decizia însă nu este definitivă.

Fostul lider PSD invocase „habeas corpus”, o lege promulgată în anul 1679 de Parlamentul englez, prin care se garantează libertatea persoanei, transmite Agerpres.

Pe 15 mai 2020, Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie a retrimis la Tribunalul Bucureşti o cerere prin care fostul preşedinte al PSD Liviu Dragnea solicită să fie eliberat din închisoare, pe motiv că este deţinut ilegal.

Iniţial, Dragnea a introdus acţiunea la Tribunalul Bucureşti, instanţă care a trimis dosarul la Înalta Curte, pe motiv că nu are competenţa în acest caz. Ulterior, judecătorii instanţei supreme au retrimis cererea la Tribunal.

Trebuie amintit că fostul președinte al Camerei Deputaților se află încarcerat la Penitenciarul Rahova din 27 mai 2019, în dosarul angajărilor fictive la DGASPC Teleorman.

author avatar
Andreea Vlad
386 afisari

4 COMENTARII

  1. Eliberati-l pe domnul Dragnea, in comparatie cu noua conducerepe care o avem omul asta impreuna cu PSD, a facut ceva pentru tara asta. Pana acum pe fonduri europene nu este nicio sesiune deschisa, sunt numai laude si nimic concret. Raporturile de evaluare pentru proiectele de anul trecut intarzie sa apara. Domnul Dragnea a creat PNDL(Programul National de Dezvoltare locala) , care din fericire este mentinut si acum, prin care s-a refacut mai mult de jumatate din infrastructura locala a tarii. Nu exagerez cand spun asta, nu am vazut cu ochii mei. Asa ca domnul Dragnea ar trebui eliberat numai pentru asta. In legatura cu TEL-DRUM, cred ca nu este adevarat nimic, acel proiect nu a ajuns in plata, nu exista prejudiciu.

  2. Eliberati-l pe domnul Dragnea, in comparatie cu noua conducerepe care o avem omul asta impreuna cu PSD, a facut ceva pentru tara asta. Pana acum pe fonduri europene nu este nicio sesiune deschisa, sunt numai laude si nimic concret. Raporturile de evaluare pentru proiectele de anul trecut intarzie sa apara. Domnul Dragnea a creat PNDL(Programul National de Dezvoltare locala) , care din fericire este mentinut si acum, prin care s-a refacut mai mult de jumatate din infrastructura locala a tarii. Nu exagerez cand spun asta, nu, am vazut cu ochii mei. Asa ca domnul Dragnea ar trebui eliberat numai pentru asta. In legatura cu TEL-DRUM, cred ca nu este adevarat nimic, acel proiect nu a ajuns in plata, nu exista prejudiciu.

  3. ca il tin doar pt atat tot mai se salveaza ,dar cei care vor fi acuzati de devalizarea tarii ce vor mai face icat de curand????

  4. Nu ați înțeles nici acum? Dragnea trebuie ținut la mititica deoarece a deranjat colonialiști. Așa că, va fi eliberat la termen, dacă nu i se va mai înscena un alt dosar.

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger