AcasăNewsO nouă fumigenă marca Kim Jong-Un?

O nouă fumigenă marca Kim Jong-Un?

Mai trăiește dictatorul Coreei de Nord? Unele tabloide asiatice au scris că acesta s-ar afla în comă după o operație de cord nereușită, sau chiar că ar fi murit. Sau că tovarășul Kim, obez și fumător înrăit, ar fi într-o stare “vegetativă”. Aceste informaţii nu au fost confirmate, dar au stârnit un potop de speculaţii, mai ales că regimul de la Phenian are gura cusută.

Dacă opacitatea știrilor din presa comunistă face dificilă aflarea adevărului, o adjunctă a directorului postului de televiziune prin satelit HKSTV din Hong Kong informează că ”o sursă foarte solidă” afirmă că Kim Jong-Un a murit. Alte publicaţii citează surse de rang înalt de la Beijing potrivit cărora o operaţie în vederea montării unui stent a eşuat din cauză că chirurgului îi tremurau mâinile, informaţii neconfirmate potrivit NY Post. Revista japoneză Shukan Gendai scria vineri că Kim Jong- Un se află în ”stare vegetativă” în urma unei proceduri cardiolologice simple. Centrul American  de analiză 38 Nord a publicat fotografii cu un tren special care i-ar aparține lui Kim Jong-Un, garnitură aflată într-o stațiune balneară destinată elitei de partid, în sud estul țării, aproape de portul Wonsan. Însă chiar americanii recunosc că “prezența acestui tren nu dovedește nimic despre locul unde se află liderul nord-coreean și nici nu indică ceva despre starea sa de sănătate”. Apoi,  China ar fi trimis o echipă medicală către vecinii săi comuniști pentru a verifica starea de sănătate a liderului nord-coreean și pentru a-l sfătui. Kim s-ar afla în convalescenţă în urma unei operaţii cardiovasculare, la 12 aprilie, a scris un site de la Seul, Daily NK, specializat în Coreea de Nord. Guvernul de la Seul rămâne prudent în fața acestor speculații, „Nu avem nimic de confirmat și nu a fost detectată nicio mișcare specială în Coreea de Nord”, a declarat un purtător de cuvânt al președinției sud-coreene, lăsând să se înțeleagă că liderul de la Phenian “ar putea fi într-un tur regional”. Potrivit unei surse  locale citate de Reuters, Kim Jong-Un este în viață și va face în curând o apariție publică.Kim (a cărui vârstă nici nu este cunoscută precis, ar avea 36 de ani) nu a mai fost văzut în public din 11 aprilie, când a prezidat o ședință a partidului. Mai mult, nu și-a făcut apariția nici în 15 aprilie la ceremoniile de marcare a nașterii bunicului său, fondatorul regimului nord-coreean, Kim Ir Sen. În cazul în care Kim Jong –Un moare, sora sa, Kim Yo-Jong, este posibila sa succesoare.

author avatar
Radu Jacotă Redactor
468 afisari

1 COMENTARIU

  1. Kim e bine n-are treaba. A luat o viagra la cucu lui de 1 și la tinut un pic aorta. Securistii a sfeclit-o a zis ca are corona ca da ortu popi Kim. L-au dus in bunker atomic si il hraneste doar cu fasole si zama de varza zic ei ca dispare corona. Nu ca dispare de la fasole in sange . Dispare de la parturi. Ei cred ca corona din aer cand intalneste sau intersecteaza partul lui Kim, girusul e teribil de dezorientat si rateaza respiratia.

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger