AcasăNewsO noua condamnare in dosarul hartuirii sefei DNA

O noua condamnare in dosarul hartuirii sefei DNA

Magistratii bucuresteni au decis, joi, pedeapsa in cazul tanarului Ron Weiner, israelianul judecat in dosarul „Black Cube”, alaturi de un alt compatriot acuzat de hartuirea sefei Directiei Nationale Anticoruptie.

Astfel, Curtea de Apel Bucuresti a decis – masura fiind definitiva- condamnarea la 2 ani si 8 luni de inchisoare cu suspendare a israelianului care, anterior pronuntarii deciziei instantei, ajunsese la o intelegere cu procurorii, in sensul in care semnase un acord de recunoastere a vinovatiei.

Timp de trei ani, Weiner va fi supus unei perioade de supraveghere. Totodata, timp de 60 de zile, tanarul va trebui sa faca munca in folosul comunitatii.

Trebuie spus faptul ca, in noiembrie anul trecut, celalalt cetatean israelian cercetat in acest dosar a primit o pedeapsa similara.

264 afisari
Zenville

Ultimele știri

Campania electorală pentru Primăria Capitalei, „aruncată în aer”! Cătălin Cîrstoiu, vestea momentului. Ce se întâmplă luni

Cătălin Cîrstoiu ar putea ieşi din cursa pentru Primăria Capitalei. Coaliţia PSD-PNL trebuie să ia urgent o decizie în privinţa candidatului comun.Acuzaţiile de incompatibilitate...

Irakul, atacat la o bază militară unde s-ar afla paramilitari pro-Iran. Ce spun Israel și SUA despre bombardamente (VIDEO)

Au fost explozii în Irak, azi-noapte, în apropiere de Bagdad, la o bază militară. Acolo s-ar fi aflat trupe ale armatei și foști paramilitari...
proger